L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 7 d’octubre del 2014

PLENARI D'OCTUBRE 2014: Tavernes no puja l'aigua potable.




La regidora Llum Sansaloni elava la proposta de no pujar l'aigua potable
El plenari d'ahir dilluns, a proposta de la regidora de Contractació, Llum Sansaloni, de Compromís, va rebutjar la proposta de Hidraqua, l'empresa concessionària d'aigua potable, de revisar a l'alça les tarifes que els veïns paguen per l'aigua potable. 

La tarifa de l'aigua potable no puja i es queda tal com es va aprovar en la darrer revisió del 2013 en no acceptar el consistori l'augment demanat per l'empresa concessionària. 

La regidora LLum Sansaloni, va indicar que els estudis tècnics efectuats per l'Ajuntament i que valoren qüestions com les despeses d'explotació del servei, o una disminució excessiva de la facturació o haver passat tres anys sense la modifició conclouen que no es complien aquests supòsits contemplats en el conveni de concessió amb Hidraqua, i per tant la proposta que elevava al plenari era rebutjar la pujada que l'empresa demana.
 
Per unanimitat, es decideix no revisar les tarifes de l'aigua potable
Posada a votació la proposta de la regidora de Compromí, el consistori la va recolzar per unanimitat. Ara l'acord s'elevarà a la Comissió de Preus de la Generalitat perquè siga efectiu, en ser aquest òrgan el competent en la normativa de control de preus.
-