L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 2 d’octubre del 2014

Pressupost del govern del PP per al 2015: Ni pla contra els avingudes del Vaca, ni ampliació de la nacional Tavernes-Favara... ni res de res


El pressupost del govern de Mariano Rajoy per a 2015 no canvia gens respecte a anys anteriors i, torna a deixar a Tavernes i la Valldigna sense consignació per a escometre les obres de millora en el Vaca o l'ampliació de la carretera Tavernes-Favara.

De nou per tercer any consecutiu, el PP gira l'esquena a les necessitats de Tavernes i els pressupostos estatals obliden un projecte que està redactat i que en fase d'adjudicació ells van paralitzar en el 2011, en arribar al poder.

La paralització del pla contra les inundacions del riu Vaca suposa un més dels múltiples incompliments del PP respecte a Tavernes i els valencians. En el nostre cas, no podem oblidar el Parc del Cantalot o la circumval·lació, anunciats en el 2004 a so de bombo i platerets i amb una presentació dels projectes en l'Ajuntament, i que no s'han executat. O ja més a prop en el temps la nova depuradora, o l'entrada-eixida nord de la platja coincidint amb l'ampliació de la carretera Tavernes-Favara, una altra promesa incomplida pel PP, i que milloria també el punt negre que és l'entrada al Massalari, on el degoteig d'accidents és continu, algun amb víctimes mortals.

És evident, i no anem a explicar de nou ara, que l'execució del pla contra inundacions del riu Vaca, valorat en 36 milions del 2011, és una necessitat imperiosa que té Tavernes i la comarca. És més que evident la necessitat de protegir contra inundacions a Tavernes i grans zones dels termes de Simat, Benifairó, del mateix Tavernes i Xeraco, i com eixa realitat no ha servit de reflexió al Ministeri de Medi ambient, de qui depèn l'empresa pública Acuamed que ha d'executar els treballs.

Per tant, és de preveure que de nou, i per enèsima vegada, el diputat de Compromís Joan Baldoví incloga com esmena al pressupost del govern de Rajoy la inclusió de l'obra per al 2015. Com també és de preveure que de nou els diputats del PP, inclosos els valencians, els que diuen defensar els nostres interessos, voten en contra, girant-se d'esquena davant la responsabilitat que tenen de solucionar el desastre que ells van propiciar en Vergeret.

Tampoc hi ha diners en el pressupost del PP per a una obra que solem deixar en un segon pla i és també molt important per a Tavernes i la platja: l'ampliació de la nacional entre Tavernes i Favara, perquè es transforme en autovia que continue els trams ja construïts a Gandia o Sueca.

Sabem de la necessitat que té la platja de Tavernes de disposar d'una eixida nord com cal, de manera que l'accés a la Goleta s'efectue en les millors condicions de seguretat vial i facilite la rapidesa d'actuació davant una emergència en la platja.

El projecte facilitava la construcció de l'entrada nord de la platja, per la Goleta, i s'ha quedat en això: una més de les promeses incomplides pel govern del PP de la Generalitat i ara del PP d'Espanya, mentre assistim tots els estius a un autèntic miracle: la manca d'accidents mortals en la unió del Camí Reial amb el camí asfaltat que porta a la urbanització.

I que fa davant aquests problemes, el PP de Tavernes i el seu dirigent assessor? Doncs, es dediquen a recordar-nos, per exemple, si les festes majors han sigut així o no així, o a preguntar perquè no s'ha celebrat el Dia del Turisme quan ells mai el van celebrar. I mentre tant, a Tavernes seguim sense conèixer - el PP local no sap, no contesta- les gestions efectuades per l'assessor davant els dirigents de València o Madrid del seu partit i quines exigències els ha fet per solucionar el problema del Vaca, les obres de circumval·lació, la col·lector de la platja, la nova depuradora o l'estació transformadora del Golfo.

Encara que amb tota seguretat, si desconeixem aqueixes gestions és simplement perquè el PP de Tavernes no les ha realitzades, més preocupat i pendent com està de les lluites internes i travetes dels possibles candidats davant els pròxims comicis locals.
-

3 comentaris:

Gordon Gekko ha dit...

Montoro, el ministre que mes ha pujat els impostos de tota la historia de la democracia quan va dir que els baixaria, torna a ningunejar a la Comunitat Valenciana. Mai tants vots del Ppcv habiendo donat per a tant poc. Ni ministres, ni infraestructures ni diners. I damunt si pasa algo no parlen en Fabra, President de la Generalitat. Parlen en Rita. Pero damunt Montoro no ho disimula i la discriminacio , reconeguda ja inclus en el PP, aplega ja al ridícul. Montoro ni ha contestat a la peticio de reunio del empresaris valencians. Ahí Montoro con un par!

Anònim ha dit...

El pp margina als valencians, economicamenti tambe en infraestructures. Aci portem 3 anys esperant a que fagen la canalitzacio del riu vaca, tan necessaria. Pues be, seguim ofrent noves glories a Madrid... Mai en la democracia ens han fet cas per a res! Pues eso

llaurador ha dit...

Anem a vore...si no fan el que tenen que fer que es la neteja del riu i adjacents que pertany la feina a la confederació, osea al ministeri, com voleu que el canalitzen??? I damunt tenim a Tavernes una oposició que sols sap fer això...oposició...i això que el portaveu està de assessor, i esta per a que l'assessoren a ell, ja que no li va dir al seu jefe que a Tavernes SI que havien baixat l'IBI.