L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 7 de novembre del 2014

"Aladín, un musical genial" de l'empresa vallera "Trencadís Produccions" premi al Millor Musical Familiar

El valler Josep Mollà (primer esquerra) en la presentació a València del musical
El musical infantil "Aladín, un musical genial" un espectacle de l'empresa de Tavernes "Trencadís Produccions S.L" ha estat premiat com el "Millor Musical Familiar" en la setena edició dels Premis del Teatre Musical que es van celebrar dilluns al Teatre San Pol de Madrid. 

Els premis del Teatre Musical s'han creat per reconéixer i premiar els professionals del sector i per potenciar la indústria del teatre musical a l'estat espanyol.



Trencadís Produccions S. L es una empresa que té la seu a la nostra ciutat i està dirigida pel valler Josep Mollà, autor del libreto de l'espectacle, conjuntament amb Josep Tomàs Chàfer de Llocnou d'en Fenollet, que actua com a director de l'espectacle. Precisament va ser Josep Tomàs qui va arreplegar el guardó agraint a l'equip creatiu, als actors "que es deixen la pell tots els dies" i al públic “que paga les entrades amb un IVA al 21%" i recordant que cal mimar el teatre infantil perquè els xiquets són els espectadors del futur. 

Però no ha estat l'unic guardó que ha obtingut, doncs l'actriu que fa el paper de la princesa Jasmín, Erika Bleda Verdú, obtenia el premi a la millor actriu revelació.




L'obra "Aladin un musical genial" s'ha representat per tota Espanya i ja ha assolit més de 100 representacions des que ès va presentar al Teatre Chapi de Villena fa ara un any.
La nostra enhorabona a tot l'equip i molt especialment al nostre paisà Josep Mollà.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Estaria molt be poder aconsseguir que feren una actuació a Tavernes!!! Vaig poder vore el musical a Gandia, i es excepcionalment recomanable per a TOTS els publics :-)
Enhorabona a Treancadis i a tota la seua gent! Molt bona feins, i a vore si vos podem vore algun dia a Tavernes.