L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 20 de novembre del 2014

Compromís presenta una proposició urgent per reobrir RTVV quan fa un any que el PP la va tancar.



 Compromís ha presentat una proposició no de llei d'urgència per exigir la posada en marxa de RTVV coincidint amb l'aniversari de l'anunci del tancament de l'ens. Enric Morera, portaveu de Compromís, ha dit que "Fabra, els seus consellers i conselleres i els diputats i diputades que premeren el botó en la votació per a tancar i extingir RTVV passaran a la història i seran estudiats en un futur com els polítics que actuaren en contra dels interessos valencians i que traïren el seu poble, malgrat viure de l'erari públic valencià"

La proposta cerca que comencen les negociacions i el treball amb tos els agents implicats per reobrir al més aviat possible la radiotelevisió pública de les valencianes i valencians.

Ara fa un any que el president Fabra, del PP, "va decidir cometre un greu atemptat contra la llengua, la cultura, la vertebració nacional valenciana i contra la llibertat d'expressió". Per a Morera, Fabra és "el president d'un Consell i d'un partit culpables del gran forat creat a RTVV" després d'haver posat "els pitjors elements que podien al front de la nostra radiotelevisió pública".

Morera també ha indicat que el PP va optar per la via més incorrecta i en compte d'assumir l'errada de l'ERO de RTVV i de treballar perquè fóra econòmicament viable, el PP valencià va decidir tancar l'únic mitjà de comunicació públic en valencià.


Aquest mes "celebrem" un any sense RTVV i això ha fet que que els valencians, estem sense ràdio i televisió públiques en la nostra llengua. Estem totalment desinformats del que passa al territori valencià, des dels successos, a la informació cultural, econòmica, mediambiental, meteorològica o festiva.

Morera ha insistit que a partir de maig de 2015 "treballarem per reobrir RTVV, una RTVV que serà valenciana, que serà plural, lliure i democràtica i que informarà del que passa al nostre poble, d'allò que ens interessa a les valencianes i valencians i promocionarà els nostres pobles, els nostres espais naturals, les nostres festes i tradicions i, com no, serà una eina essencial per a la normalització del valencià en la vida quotidiana".
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Que torne canal 9!