L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 7 de novembre del 2014

Avui s'inaugura "Restes de vida, restes de mort" a la Casa de la Cultura



Tavernes acull des de avui divendres, dia de la inauguració, fins el pròxim 28 de novembre l’exposició "Restes de vida, Restes de mort", una forma suggerent i científica del que ha estat la relació dels homes amb  la mort des dels temps més antics de la humanitat.


L'exposició se'ns presenta dividida en quatre parts "Enfrontar-se a la mort", "L’Arqueologia Funerària", "Morir en terres valencianes" i "Noves tècniques per a vells ossos" i proposa un recorregut pels homes que han viscut a les nostres terres  i de quina manera han tractat el traspàs dels éssers estimats. I l'exposició és també una bona mostra de com, des del present, es recupera informació mitjançant l'arqueologia funerària.


"Restes de vida, Restes de mort" és una exposició itinerant que fa més de deu anys que s'està recorrent els pobles valencians i ara arriba a Tavernes gràcies a la col·laboració entre la Diputació de València i l'Ajuntament de la localitat. 

La inauguració serà a les 7 de la vesprada i romandrà oberta de dilluns a divendres de 6 a 8 de la vesprada, amb visites guiades els dimecres 12, 19 i 26.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Els dimecres,a quina hora la visita guiada, a les 6 o més tard?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Sr. Anònim que ens diu que hem de publicar i com ho hem de fer.
Nomes un detall: en aquestes pàgines la ressenya sobre la mort de Paco Teodoro ha estat llegida per:
3.051 persones.
Suposem sabrà això que vol dir. Doncs això, no ens aconselle sobre com dur el nostre blog.