L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 1 de novembre del 2014

Dos incendis, en el Cambro i en un domicili del Carrer Roser, fan actuar amb gran rapidesa i eficàcia la Policia Local.


Sobre les 4 i mitja de la vesprada s'ha avisat d'un incendi en el Cambro, prop de l'IES La Valldigna que ha precisat la intervenció de dos patrulles de la Policia Local, que amb una ràpida intervenció han evitat la propagació del foc amb extintors. Després ha estat l'eficaç intervenció dels voluntaris de Protecció Civil qui han acabat d'apagar el foc.També s'hi han personat dos camions de bombers però no han hagut d'actuar. 

Els efectes del foc ha esta cremar sobre un centenar de metres de matoll i tots els indicis deixen clar que ha estat provocat, encara que gràcies a la ràpida intervenció dels agents de la PL i Protecció Civil  s'han evitat mals majors..

I per si no fora prou, aquesta no ha estat l'única intervenció de la Policia Local en incendis, donat que se n'ha produït un altre, en aquest cas en un domicili del carrer Roser, 80. Allí s'ha pres foc la mampara de bany i s'ha propagat  afectant a dos persones majors que hi vivien.

La intervenció de la Policia Local ha estat primer buidar els seus extintors per evitar la propagació del foc així com intervindre per traure a una dona de 80 anys. A causa de la quantitat de fum, la dona es trasllada a l'hospital i també han anat dos policies locals per a fer proves de tòxics, atés que han hagut d'inhalar fum per traure a la dona.

Dos serveis per tant de la Policia Local i de Protecció Civil que han actuat amb rapidesa i eficàcia i han evitat els més que possibles danys al medi ambient i, en el cas de l'incendi del carrer Roser que ara haguém de lamentar els danys a les persones.
S
egons hem sabut, amb aquestes intervencions la Policia Local ha complementat les actuacions que s'iniciaren ahir, amb motiu de la nit de Halloween, i identificacions de menors per grafitis en carrer Llevant així com actuar contra el llançament d'ous en la zona Els Sequers i haver de requisar un parell de dotzenes d'ous de grups d'adolescents que es donaren a la fugida.

La Policia  Local ha esta actuant des del dijous pel matí fins a hores d'ara, amb patrulla que continuarà fins demà diumene al Cementiri Municipal per tal de previndre actes vandàlics, sobre tot la nit de divendres. També han estat pendents dels actes autoritzats a les falles, que han finalitzat a l'hora prevista sense cap novetat.

1 comentari:

Estruch ha dit...

Moltes grácies a la nostra Policia Local que está demostrant un alt grau de professionalitat, i a Protecció Civil un altre tant.