L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 11 de novembre del 2014

El CEIP Magraner visita l'Ajuntament dins d'un projecte d'anglés


El CEIP Magraner està treballant un projecte a l'aula d'anglés amb els xiquets i xiquetes de primer de Primària.

El projecte en anglés està desenvolupat al voltant d'un personatge anomenat Flat Stanley que ha viatjat des dels Estats Units, concretament des de Nova Iork, i ha visitat la classe on està hostatjant-se. 
 
Els ha demanat que li ensenyen la nostra terra, cultura, tradicions i la nostra vida diària, aleshores, s'ha pensat que seria molt interessant i necessari fer una visita a l'Ajuntament i conéixer al nostre alcalde, per això, el passat 5 de novembre férem una visita a l'Ajuntament.

Els xiquets ho passaren d'allò més bé i aprengueren moltes coses, i Flat Stanley està molt content i s'emportà molt bons records de la visita.
 
Remés pel CEIP Magraner 
-

1 comentari:

Unknown ha dit...

jo soc lluna i jo soc del ceip mmagraner el flat estanley esta mol guay i mencanta