L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 24 de novembre del 2014

El PP de Tavernes castigat a repetir mil vegades: Sóc un mentider i un manipulador... Sóc un mentider i un manipulador.

DOCV de l'any 2010 d'aprovació del projecte

El PP de Tavernes ha acusat a l'alcalde Jordi Joan  de ser culpable de que la companyia elèctrica Red Eléctrica de España SAU haja repotenciat la línea de Castelló de la Ribera a Gandia i de que aquells primers 132 KV s’hagen incrementat.

Al final tindreu el nas tan llarg com el de Pinotxo!  Perquè anem a vore: ¿Com es pot acusar i fer culpable a un altre de les coses que he fet jo? ¿Com es pot dir que Jordi Joan és el culpable de que la línia haja augmentat la potencia quan el projecte és de la passada legislatura? Com es pot ser tan cínic i manipulador quan tots els expedients, els permisos i tots els treballs a fer són programats, aprovats i autoritzats pel PP en la passada legislatura.

El PP hauria de ser més seriós i no tractar els vallers i vallers com cries de bolquers, o com si fórem babaus. I més quan tenim mil maneres de deixar-los com a mentiders i manipuladors.

Podeu vore dalt, de quan és el projecte: del 2010. I eixe 2010 governava el PP que va callar, va atorgar i no es va oposar a aquest augment de potència. Ni el PP de Tavernes ni Manolo Vidal va presentar cap al·legació, a pesar que indubtablement  la repotenciació a la Valldigna en dóna més afecció paisatgística, més camps magnètics, i en definitiva presumptament més agressió a la nostra salut.

El PP no va fer res  i estava avisat i requeteavisat. Ho podeu vore als enllaços: 

http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2009/08/iberdrola-duplica-les-linies-dalta.html
 

2009. Document de l'inici del projecte


I si en voleu més, el PP inclós, podeu corroborar-ho tot consultant  el DOG que aprova en el 2010 tot eixe expedient del 2009. 

http://www.docv.gva.es/datos/2011/01/31/pdf/2011_788.pdf



Doncs bé, l’aigua clara i el xocolate espés: queda ben clar que ací a Tavernes governava el PP, que va callar i no va dir res quan  s'estava aprovant, quan s'autoritzaven les obres de la companyia elèctrica. Com està ben clar que les ha aprovades i les beneïx el PP de la Generalitat.

I el PP de Tavernes té el morro de culpar a Jordi Joan d'haver consentit la repotenciació de l'alta tensió.

Pinotxo, Pinotxo, Pinotxo!!!!


1 comentari:

Anònim ha dit...

La cotorra desenmascara una vegada més al Partit Podrit. Serna capaços de complir el càstig? o diran que són elucubracions de la cotorreta?? Falta de trellat és el que tenen els peperots!!