L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 19 de novembre del 2014

El PP no vol que es desmantellen les instal·lacions del projecte Castor



El PP ha rebutjat en les Corts Valencianes una proposició no de llei de Compromís que instava al Govern de Rajoy a desmantellar la plataforma i la totalitat de les instal·lacions del projecte Castor com a mesura preventiva de què no es produïsquen nous terratrèmols. També ha rebutjat sotmetre el procés d’adjudicació a una auditoria per a “aclarir possibles responsabilitats de l’empresa i l’administració”. 

Compromís ha demanat retindre la compensació de 1.350 milions a l’empresa responsable del projecte, i ha instat a la Generalitat a donar instruccions a l’Advocacia de la Generalitat perquè prepare un recurs contra la compensació aprovada.

El PP pretenia que s’actuara només contra la gestió en l’época socialista, cosa que Compromís ha rebutjat i demana que s’investigue la gestió que va fer el PSOE, però també el PP . 

Compromís ha recordat que ha estat el govern del PP el que ha permès la indemnització en introduir en un decret la possibilitat que la planta estiga operativa en un futur, i l’ha acusat de deixar-ho tot “lligat i ben lligat perquè paguen tots els usuaris del sistema gasístic “.