L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 17 de novembre del 2014

Ens quedem un any més (i en van quatre) sense inversió per executar el projecte del riu Vaca, qualificat d'urgent i necessari en el Pla Hidròlogic Nacional.

Baldoví li explicava a Rajoy que ens deixa en les molletes de pa
Ens quedem de nou sense projecte del riu Vaca. I tot gràcies a que els diputats i diputades valencians del PP han votat en contra de les esmenes que demanaven més inversions en la nostra terra, a la cua de les inversions de l'Estat des de fa anys. 

Un any més, les esmenes del diputat de Compromís, Joan Baldoví, que demanava inversions per valor de 900 milions afegits per a les terres valencianes s'han esfumat gracies a la postura dels diputats i diputades valencians del PP, eixos que diuen en la campanya electoral que estan per defensar els interessos dels valencians..

“El guió era ben sabut i els diputats i diputades del PP valencià seguiren les ordres, consignes i dictats dels qui manen en el seu partit i votaren en contra de totes les esmenes parcials de Compromís als Pressupostos Generals de l’Estat per a 2015. Les esmenes demanaven destinar vora 900 milions més per al País Valencià front a la marginació que sotmet, sistemàticament, el govern de Mariano Rajoy a les valencianes i valencians”. 

Però el més vergonyós de tot, com ha explicat Baldoví, és saber que davant el fet de ser l'autonomia en menys inversió de l'Estat " el Consell valencià només ha presentat una única esmena, que no ha negociat, que no ha fet pressió a Madrid perquè Fabra no pinta res a Madrid i tampoc a València. Eixa és la trista realitat d’un president per accident. S’ha de saber que els diputats del PPCV a Madrid han estat de vacances al període de presentació d’esmenes, no han dit res i, a més, eixos diputats que són els mateixos que emparen els corruptes són els qui ens han negat 900 milions en inversions per al País Valencià. Eixa és la traïció del PPCV i s’ha de saber”.


Baldovi ha agraït el treball fet pels col·lectius locals i comarcals que han recollit les inversions que calien en els municipis i els han tramitat en forma d'esmena a Madrir. En eixe apartat, com La Cotorra va informar en el seu moment, el col·lectiu de Tavernes havia tornar a trametre la petició d'inclusió en les esmenes del projecte de millora i canalaització del riu Vaca, i enguany havia afegit una partida de mig milio per iniciar projecte i obres d'un centre d'interpretació de Bolomor. 

També han rebutjat un Fons de Rescat per a persones 
 
El PP també ha rebutjat l’esmena de Baldoví ( inspirada en la proposició de llei d’Enric Morera a les Corts Valencianes) per crear un Fons Estatal de Rescat de les Persones i Famílies Sobreendeutades. 
L'esmena demanava la creació d’una partida de 4.000 milions d’euros per rescatar a les persones que estan en una situació de sobreendeutament perillós i que, com tot el món sap, està provocant casos d’extrema pobresa i d’exclusió social en la nostra societat. Recordar només que segons el darrer informe de Cáritas, 1 de cada 3 valencians es troba en risc d'exclusio social.