L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 2 de novembre del 2014

ACTUALITZAT: La Falla Cambro celebra la 1a. BTT Valldigna

Tres primers classificats
   Resultat general de la prova:

1. Nacho Ramón Bonmatí      1:26:20      100 euros
2. Pablo Albert Piera              1:27:53         75 euros
3. Joaquin Ortega Gascón     1:28:17         50 euros
  
Els tres primers locals
Homenatge a un col·laborador de la cursa
 
 
A les 9 del matí començava la cursa

La Falla Cambro ha organitzat per avui la "1a BTT Valldigna", una prova que s'està celebrant en aquests moments i que ha comptat amb una inscripció de 147 ciclistes. Aquest matí, sobre les 9, s'ha donat l'eixida des del carrer Gabriel Hernández, on té la seu la Falla Cambro, després del protocol·lari acte de l'entrega de dorsals.

Empar Maians, fallera major de Tavernes, el regidor Josep LLácer i el president de la FdeF, Ximo Felis, en l'eixida de la cursa

La prova són 38 km. de recorregut amb 700 metres de desnivell positiu, i recorregut pels paratges de la Valldigna. S'ha hagut de canviar alguns trams inicials de la prova per problemes aliens a l'organització (tram de la Puigmola- Barx- Arcades) que han estat substituïts per altres en les zones del mur, Clot de la Font i Sant Llorenç. 


Comença la prova
La ruta ha estat dissenyada per a tots els nivells, amb zones técniques tan de baixada com de pujada i permet descobrir la Valldigna amagada a primera vista.

L'organització ha previst trofeus per a totes les categories i detalls per als participants.

Els premis són:

1r Classificat ..................100€
2n Classifcat .................... 75€
3r Classificat ....................
50€
-