L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimarts, 4 de novembre del 2014

La Policia Local de Tavernes rescata d'una séquia a un jove pastor alemany i li evita la possible mort per ofegament.





La Policia Local de Tavernes no para i quan no són incendis, són ajudes als veïns i fins i tot a animals. Una bona tasca que des d'ací valorem i agraïm.

Aquest matí, i segons la informació de la regidoria de Seguretat Ciutadana, els agents han intervingut per rescatat un gos, raça pastor alemany, i evitar-li la mort per ofegament.

El regidor responsable de l'àrea, Evarist Sansaloni ha explicat que els agents de Policia Local de Tavernes han estat alertats per l'avís d'un veí i s'han desplaçat a la rotonda de "Las Cinco Hermanas", on comença el carril-bici, on hi havia el gos, sobre un any d'edat, atrapat dins d'una sèquia. Les canyes i el fang feien que no poguera eixir i que s'enfonsarà cada vegada més amb l'evident perill de morir ofegat.

Els agents que han intervingut formen part d'una patrulla preparada per actuar en casos amb animals, han entrat dins de la séquia amb guants antitallades per protegir-se de les mossegades i han tret l'animal, que ha estat lligat per evitar que fugira i fora atropellat per algun vehicle.

El Centre Caní Alpe s'ha fet càrrec de l'animal i esbrinarà si disposa de xip per localitzar el propietari.

2 comentaris:

M.jose ha dit...

M.alegre molt. Bon treball

Anònim ha dit...

Molt ben fet,i gracies a la persona q crida a la policia.