L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

divendres, 7 de novembre del 2014

La Regidoria de Foment Local recolza la targeta "Valldigna Vip" dels comerciants per potenciar el comerç local




El regidor de Compromís, Josep Llácer, ha assegurat que la  regidoria de Foment Local està donant el seu suport i recolzament a la targeta comercial "Valldigna Vip". Aquesta iniciativa naix de la la col·laboració de la regidoria de Foment i un grup de comerços amb l'objectiu de potenciar el comerç de la ciutat fent servir les mateixes eines de les grans superfícies per fidelitzar els clients i incrementar les vendes.

Josep LLàcer ha confirmat el bon resultat que està tenint la iniciativa donat que quan només fa uns dies que s'ha posat en circulació ja hi ha 600 els veïns que han sol·licitat la targeta "Valldigna Vip" i  més de 200 ja l'han feta servir amb unes compres per valor d'uns 14.000 euros.

El responsable de Foment Local ha "des de l'Ajuntament donem sempre suport i ens sumem a aquelles iniciatives que fomenten el comerç local. Les campanyes i activitats de promoció del comerç de Tavernes compten amb el nostre vistiplau en ser una opció per recordar els nostres veïns que comprar als comerços de la ciutat és la millor opció per a mantindre la riquesa i fer poble".


Els comerços adherits fan un gran esforç per fomentar el comerç i l’economia local en aplicar descomptes i promocions especials anticipant-se a les rebaixes. "Hi ha vocació d'ajudar els veïns i rebaixar despeses ara que ho necessita l'economia de moltes famílies. Els comerciants, amb iniciativa i visió de futur, han apostat per donar vida, impuls i dinamisme econòmic al comerç local i a la ciutat, amb esperit de fer i ser poble i deuen de ser correspostos amb l'ajuda dels veïns" .

Els titulars de la targeta "Valldigna Vip" gaudeixen d'avantatges exclusius: descomptes, ofertes i promocions especials, participar directament en sorteigs, disposar d'un millor servei, rebre detalls personalitzats, etc.  La targeta és totalment gratuïta, sense quotes ni despeses de manteniment, ni cap cost per utilitzar-la; es pot fer servir indistintament en qualsevol dels comerços que en disposen.
-