L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 10 de novembre del 2014

La regidoria de Foment organitza una jornada d'emprenedurisme per al pròxim dijous, 13 de novembre, a l'IES La Valldigna.


La regidoria de Foment que dirigeix el regidor de Compromís, Josep Llácer, en col·laboració amb el CEEI (Centros Europeos de Empresas Innovadoras) organitza una jornada d'emprenedurisme per al pròxim dijous, 13 de novembre, a l'IES La Valldigna.

La jornada du com a títol genèric "IDEA e+: Jornada Creativitat emprenedora" i s'emmarca dins de les activitats del Viver d'Empreses de Tavernes. S'iniciarà a les 9'30 del matí, al saló d'actes de l'IES La Valldigna i està dirigida als alumnes de FP dels centres IES La Valldigna, IES Jaume II el Just i Acadèmia Almi.

El regidor de Compromís i responsable de Foment, Josep Llácer ha destacat que "les persones son creadors en potència i només el que varia són els nivells personals de creativitat, qualitats que són susceptibles de potenciar. I aquest és l'objectiu de la jornada: provar la creativitat, aprendre a potenciar-la i sobre tot arribar a conéixer la pròpia creativitat personal".

El regidor ha destacat així mateix que els assistents a la jornada van a aprendre a eliminar barreres culturals, emocionals i perceptuals que incideixen en la creativitat i usar la creativitat pròpia per a generar noves idees empresarials. També es donarà a conéixer als participants les principals fonts d'idees empresarials així com productes i serveis innovadors.

La jornada servirà de preparació a les activitats per a emprenedors que es desenvoluparan dins de la "Macrojornada Focus Business 2014" el pròxim 27 de novembre en Feria Valencia. Per assistir a la jornada cal la inscripció prèvia gratuïta. Tota la informació i inscripció on line es pot efectuar a

http://ceeivalencia.emprenemjunts.es/index.php?op=8&n=10051