L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 3 de novembre del 2014

La regidoria de Joventut informa de la nova edició de "La Dipu et eurobeca"


La regidoria de Joventut, que dirigeix Josep LLácer, de Compromís, ha confirmat la nova edició del programa de beques de la Diputació de València "La Dipu et eurobeca" per a estudiants de postgrau. 

El regidor Josep Llácer, ha assenyalat que segons la informació rebuda a l'Ajuntament "són 50 beques que concedeix directament la Diputació per a estudiants postgrau, i s'ha ampliat l'edat fins els 35 anys. Les beques es concedeixen per a una durada de cinc mesos d'estada a Europa i amb una quantia de 1.500 euros al mes". 

L'objectiu d'aquestes beques facilitar que els joves completen la seua formació en entitats i organismes europeus, al temps que es permet millorar el coneixement de llengües estrangeres i assolir una major professionalitat i integració dins dels sistemes europeus. 

Segons hem pogut llegir al web de la Diputació hi ha 30 dies per a sol·licitar les beques a partir de la publicació en el BOP que va ser el dimecres dia 29 d'octubre. 

Podeu ampliar la informació en: