L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 25 de novembre del 2014

L'Ajuntament de Tavernes inicia la pintura dels senyals viaris horitzontals i passos de vianants de la platja, a les quals seguirà el casc urbà.



L'Ajuntament de Tavernes ha iniciat la pintura dels senyals viaris horitzontals i passos de vianants de la platja dedicant una part dels peons d'obres públiques contractats per la regidoria de Foment dins del Pla d'Ocupació de les Administracions Públiques.
 
Un grup d'aquests 13 peons d'usos múltiples contractats per l'Ajuntament es dediquen des d'ahir a la pintura dels senyals horitzontals i passos de vianants dels carrers de la platja de Tavernes. La resta del grup es dedica a treballs de reforç de la brigada municipal en jardineria i tasques agràries.

El regidor de Foment Local, Josep Llácer ha explicat que "els treballs han començat en la zona sud de la platja, als voltants de Padur. En la tasca col·labora la regidoria de Seguretat Ciutadana, amb agents que es dediquen a comprovar que els senyals es pinten d'acord amb la normativa vigent i indiquen també les modificacions a fer sobre la pintura vella".

El regidor ha indicat que la pintura que s'està usant, proveïda per comerços locals, és especial viària, reflectant, antirrelliscant i homologada segons les normes Aenor, i ha estat la regidoria de Contractació i Obres l'encarregada de gestionar la seua compra "amb la qual cosa és un treball en equip i on col·laboren les tres regidories implicades". 


Josep Llácer ha considerat aquesta iniciativa com a molt important atés l'estat en que es trobava la senyalització, a més de ser un plus en aconseguir millorar la seguretat en el trànsit rodat de la platja. En una segona fase, i una vegada acabats de pintar els senyals en la platja, es procedirà a efectuar la mateixa tasca en el casc urbà de Tavernes.

El primer grup de 13 contractats inicia a partir del pròxim dilluns els treballs de pintar els passos de vianants i senyalització viària horitzontal en la platja, i una vegada acabada, eixa mateixa tasca es continuarà amb el cas urbà de la ciutat. També recolzaran les tasques de la brigada municipal, sobretot en jardineria i tasques agràries.

La regidoria de Foment Local, dirigida per Josep Llàcer, destinarà un total de 53.373 euros al Pla d'Ocupació amb les Administracions Públiques que està sufragat a parts iguals per l'Ajuntament, Diputació i Generalitat. El pla permetrà contractar un total de 29 peons per treballs públics en els pròxims mesos. 
-



4 comentaris:

Anònim ha dit...

Que repasen també les voreres que estàn de pena.

Anònim ha dit...

Malament està la cosa si el PPSOE continua amb el vot en contra a les inversions en millores del poble.

Anònim ha dit...

M'han dit que com Víctor Borràs no vols ser menys i no vol que aquesta siga una mesura electoralista de l'alcalde, Borràs s'ha posat el seu millor mono de treball i està ajudant als operaris a a pintar les voreres!! Ma que és treballador!! Tant que fa sombra a tots!!

Anònim ha dit...

A pesar dels vots en contra del pp... O no? Be esta!