L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 4 de novembre del 2014

ACTUALITZAT: L'Ajuntament destinarà els 29 peons que ha de contractar a pintar els senyals del poble i la platja



L'Ajuntament pintarà la senyalització viària dels carrers del poble i la platja i per fer eixa tasca destinarà els 29 peons que contractarà en breu dins del Pla d'Ocupació Municipal. 

Les previsions inicials són contractar un primer grup de 15 persones i que comencen a treballar a partir del pròxim dia 17, i una segona tanda a principis de desembre. Per tant, les tasques podrien iniciar-se a partir de la segona quinzena de l'actual mes de novembre.
L'alcalde Jordi Joan va confirmar ahir que, a més de la faena a fer pels peons contractats, el pressupost del 2015, l'esborrany del qual va presentar ahir al govern municipal, contempla també una partida per destinar a la millora i manteniment de la via pública i del mobiliari urbà.

La problemàtica de la pintada de senyals viàries en terra i passos de vianants ha sorgit de nou aquests dies a Tavernes després que el PP haja acusat al govern municipal de falta d'interés a donar solucions a eixa necessitat que hi ha.



Una vegada més el PP no diu les coses com són 

I això pensem es pot considerar un engany els ciutadans. El primer que han de saber els vallers i valleres és que els senyals no estan pintats perquè el PP en el plenari de juny passat no va voler aprovar una partida de 251.000 euros destinada a eixa finalitat. 

Caldrà fer memòria:  el passat ple de juny, el govern municipal va presentar una modificació de crèdits en base al superàvit del 2013. L'alcalde Jordi Joan en intervenció en el plenari de juny  va considerar com a temes de vital importància per al municipi  pintar la senyalització horitzontal del poble i platja, les obres d’accessibilitat i del carrer Lepant-Riu, el taller Adisva i va indicar que era molt injust que el superàvit aconseguit amb l'esforç i gestió del govern municipal i el sacrifici de tot Tavernes anara als bancs i havien de repercutir en la millora del poble. 

Per tant, es proposava destinar el superàvit del 2013 a les inversions següents:

251.000 euros per senyalització horitzontal del poble i platja.
130.00 euros per a millora de l'accessibilitat i passos de vianant i voreres.
80.000 euros per a l’adequació de la plaça Lepanto-Riu Vaca.
52.000 euros per elaboració de un projecte especial pla de l’aigua.
50.000 euros per a taller ocupacional.
976.520 euros per a un Fons de Contingència Municipal. 

La proposta del govern municipal no va trobar el placet del PP i de la regidora trànsfuga més interessats a que l'Ajuntament destinara eixos diners a pagar als bancs de manera anticipada.

Vista la postura de l'oposició que té majoria en el ple, la proposta no va arribar ni a votar-se i es va deixar sobre la taula.
-
-