L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.937
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:36.452

dimecres, 12 de novembre del 2014

Per una ciutat més neta.L’alcalde Jordi Juan, recorda les ordenances de dipositar mobles i trastos en la via pública i que la seua recollida és dimarts i divendres.


L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, ha publicat un ban dirigit a tota la població on recorda,, en base a les ordenances vigents, la normativa de dipositar mobles, trastos i altres objectes inservibles en els espais de la via pública destinats a la ubicació de contenidors de fem i selectiva.

L’alcalde ha recordat a la població que l’Ajuntament té establert un servei gratuït de recollida de mobles, trastos i objectes voluminosos dos dies a la setmana, en concret el dimarts i el divendres.

Els veïns i veïnes han de sol·licitar a l’Ajuntament de Tavernes, i amb prou antelació, la corresponent retirada o traslladar-los a l’ecoparc pels seus propis mitjans. El servei gratuït que s’ofereix té com a única limitació que només es podrà arreplegar per cada avís un màxim de 5 unitats (mobles, trastos i voluminosos).

Els usuaris del servei han d’avisar a l’Ajuntament a través de la web www.tavernes.es; o bé telefonant al 96 2824155, de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores, o bé fer la sol·licitud en les dependències municipals. Queden obligats a traure els mobles i efectes han de ser retirats al llarg de la nit d’abans de cadascun dels dos dies marcats per a la recollida (dimarts o divendres) i deixar-los a la via pública davant del seu portal.

El ban presta especial atenció als enderrocs i restes d’obres i s’indica que no està prevista la recollida, amb la qual cosa el responsable ha de traslladar-los directament a l’ecoparc.




2 comentaris:

Anònim ha dit...

Tenemi l'ecoparc i este servei gratuit que dona l'ajuntament i encara hi ha gent incivica que deixa els trastos a la porta de casa i es queda tan panxa.
Increible xe!

Anònim ha dit...

Tot i la campanya contra les cagades de gossos, estaría be fer una nova apegada de papers. En alguns llocs es veuen defecacions amb massa freqüència.