L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dissabte, 1 de novembre del 2014

Noves marquesines en les parades d'autobus d'entrada a la ciutat per Alzira

L'ajuntament ha instal·lat al llarg de la passada setmana dues marquesines a les parades d'autobus ubicades a l'entrada de la població per Alzira. Les marquesines protegiran els veïns que prenen l'autobús en aquella zona contra les inclemències de la pluja, principalment a l'hivern. A més de la coberta, disposen d'una banqueta on poder seure els usuaris.

La instal·lació de marquesines en eixes parades ha estat una petició del veïnat que ha sigut atesa per l'Ajuntament dins de les millores que du a cap del mobiliari urbà i instal·lacions en la via pública.
-

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt xules

Enric Estruch ha dit...

Pense que en la platja es si cap més urgent perqué les inclemències del tepms son més acusades, esperem voreles prompte també allí.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ja es treballa en el projecte si no estem mal informats.

Anònim ha dit...

Jo sols vull dir una cosa del alcalde i es que estes festes del poble li ho vag dir que mos posara les cobertes per esperar el autobus y me va dir que les posaria y yo vag pensar no ho fara pero si o ha fet. Ya havia demanat lo matex dos o tres voltes al atre alcalde de antes y no va posar res de res y ara este alcalde o a posat. Yo tenia que diro, perque es la veritat y yo no masperava que cumplira la seua paraula y aixo es de homens y de ben parits es ser agraits. No pensava yo que cumpliria la paraula que me va donar el dia que va vindre a voremos el carrer a les festes del poble.

Anònim ha dit...

És una bona noticia per a la gent que empra l'autobus.
Però discrepe en l'observació que les marquesines protegiran del vent.
De la pluja és clar que si.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Tens raó. Ho canviem.

Anònim ha dit...

No sé si està pensat fer, però crec que seria interessant que s'habilitara un lloc per a que les empreses poguérem posar publicitat, a un preu raonable, clar, i ja al mateix temps se sufraga part del que valen i del seu manteniment.

Gràcies