L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 5 de novembre del 2014

Paco Teodoro ha faltat.



Ens ompli la tristesa a tot l'equip de La Cotorra en haver d'anunciar-vos la mort de Paco Teodoro Calatayud, persona molt coneguda i apreciada, i encara que nascut a Algemesí, un valler més per la seua vida familiar molt arrelada a Tavernes on vivia amb la dona i els seus fills. Sembla ser que la mort li ha acudit sense avís, de sobte i estant a casa. 

Paco Teodoro era una persona molt estimada per tots, amic de tots i sempre disposat a ajudar, a fer un favor a qui fora, tant fora en la seua faceta professional de radiòleg a l'hospital de Gandia, com en la seua vida social on era molt conegut per la seua afecció i passió: la fotografia, amb la qual ha viscut i ha compartit molt moments de la història recent de Tavernes i la Valldigna. 

Persona afable i de gran simpàtia personal sempre destacava per la seua alegria, el bon humor contagiós i el fer amics en tots els llocs: si era en el camp de la política per damunt de les ideologies, i si era en el camp social amic de tots, sempre al costat i recolzant el món de l'esport, de les falles, de qualsevol festa o acte social. 

Amb la seu mort, Tavernes i la Valldigna perden un gran crònista gràfic, una persona que ha sabut a traves de l'objectiu de la seua càmera plasmar amb milers i milers de fotografies els esdeveniments que formen la història del nostre poble. 

La Cotorra de la Vall us informa que el soterrar serà demà, a les 5 de la vesprada, des de l'església de Sant Pere. El vetlatori tindrà lloc al tanatori dels Germans Ronda. 

La Cotorra de la Vall vol expressar el seu més sentit condol a la vidua, fills i familiars. I des d'ací volem retre-li un postrer homenatge publicant sengles fotografies d'allò que sabem s'estimava molt: el monestir de Santa Maria de Valldigna i les festes de la Mare de Déu de la Salut d'Algemesi. Descanse en pau.
 
 
 
 

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Una gran persona.
Descanse en Pau

Unknown ha dit...

Vaig tindre el plaer de ser una afortunada i treballar amb el a l'hospital. Una bellisima persona i dedicat ajudar a qualsevol.
el meu sentit condol a la familia. Descansa en Pau Paco.

T. Díaz ha dit...

Una llàstima. Realment una molt bona i gran persona.
Voldria acompanyar desde aqui a la familia en el condòl.
Paco, t'anyorarem en qualsevòl dels molts actes als que acodíes i dels quals has deixa't constància al teu valiosissim arxiu.
D.e.p.

Anònim ha dit...

DEP. Ànims a la familia.

Enric Estruch i Ferrando ha dit...

Descansa en pau Paco i gràcies per tot el que m'has ajudat.

Charo Boscá ha dit...

Terrible pérdida. Todos sus compañeros estamos consternados. Descanse en paz.

Anònim ha dit...

D.E.P. Una gran persona ens deixa, ens queda el record i el patrimoni en forma de fotografies que tant li agradaven fer.

Nelo ha dit...

Que la terra el siga lleu Paco... el trobarem a faltar.