L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimecres, 5 de novembre del 2014

PLENARI DE NOVEMBRE 2014: El govern municipal en un acte de transparència informativa dóna a conéixer el cost dels bous al carrer

Gran presència de veïns als bous al carrer

L'alcalde Jordi Joan va complir amb Karina Vercher. La regidora trànsfuga en el plenari del passat octubre li va demanar en "precs i preguntes" pel cost dels bous al carrer. L'alcalde li va recordar que com a regidora podia demanar ella la documentació a la Intervenció, que només calia que s'acostara al departament i demanar-ho als tècnics, però que aixi i tot  no es preocupara, que ell li'ls aconseguiria i li'ls donaria el pròxim ple.

I dit i fet. En el plenari del dilluns va ser el primer que va fer l'alcalde en " precs i preguntes": donar-li la informació, que va llegir en veu alta per a tots. 


I ens vam assabentar que els costos desglossats dels bous al carrer són:

- 2.420 euros pel lloguer de les barreres.
- 1.450 per l'ambulància.
- 1.850 l'assegurança
- 750 els permisos i tràmitació
- 2.500 el cost de la ramaderia.


O siga un total de 8.970 euros als quals es podrien afegir la part d'hores de policia local i brigada. L'alcalde informava que les hores extres de la policia local i de la brigada des del dijous a diumenge inclusive havien estat 510 euros i 607 respectivament, però això era de totes les activitats fetes a Tavernes durant eixos quatre dies (on hi ha paelles, espectacles, teatre infantils, processons, retirada de vehicles, esports, etc) amb la qual cosa era impossible saber exactament la part dels bous al carrer. 

Una imatge dels anys 60 del segle passat dels bous al carrer
Totes les comparacions diuen que són odioses, però objectivament cinc espectacles de bous al carrer per eixa quantitat, amb una presència diària de milers de persones, és un acte barat. I més si el comparem amb els 10.000 euros (més IVA) que en el seu dia es va dir costava una actuació d'Arevalo programada pel PP en les varietats de la plaça, amb una durada de dos hores o dos i mitja i un millar de persones.

L'alcalde va complir el que havia promés. Ara en correspondència esperem que la regidora no adscrita també complisca, ens done una alegria a tots els vallers i valleres i d'una vegada presente a l'aprovació del plenari eixa ordenança d'habitatges buïts propietats de bancs que es va comprometre a redactar. I d'això ja fa molts mesos! Que el temps apreta i la legislatura acaba!!! Però segur que no la presentarà.