L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 2 de novembre del 2014

ACTUALITZADA: Portem uns dies amb incendis... la Policia Local i bombers intervenen en l'incendi d'un cotxe en un sótan

Un moment de la intervenció de la Policia Local i bombers

Un incendi s'ha declarat aquesta matinada en les cotxeres d'un edifici de l'Avinguda de les Germanies, 14 (en concret la finca del costat de Mercadona, en sentit cara la mar) i ha afectat un cotxe que ha quedat completament cremat. Sinistre total del cotxe i dos trasters cremats, segons veïns testimonis presencials. Es desconeix l'origen del foc, si el cotxe o els trasters.

Hi han intervingut el torn de nit i matí de la Policia Local que han ajudat a evacuar les persones majors i bebés i també tres dotacions de bombers.

La rapida i eficaç intervenció dels efectius de la Policia Local i després els bombers ha permés controlar el foc que a més d'afectar el cotxe i els trasters- segons ens han dit aquests testimonis presencials- ha fet mal bé alguns elements de la finca, en concret algunes canonades de les instal·lacions d'aire condicional. 

La Policia Local de Tavernes ha desallotjat  60 persones de la gent de la finca per precaució. Una vegada sufocat l'incendi, els veïns han procedit a traure els cotxes per procedir a  netejar-los i airejar el sótan que, segons els testimonis, estava ple de fum i feia una forta sentors pels voltants.

Segons ens diuen 8 veïns del primer i segons pis  han estat vora una hora en l'Hospital de Gandia connectats a l'aparell d'oxígen però en comprovar que no tenien simptomes d'intoxicació han tornat a casa amb l'avís que si es trobaren malament hi tornaren.


Publicada originalment a les 08:38. Actualitzada a les 10:46 i 12:18
Agraïm les fotos que ens han remés