L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

divendres, 7 de novembre del 2014

RTVV: Escàndol, és un escàndol... un més entre tants consentits pel PP!

Radiotelevisió Valenciana va gastar més de 360 milions d'euros entre els anys 2000 i 2013 per a pagar factures sense consignació pressupostària.

Entre les 3.500 factures, proporcionades per la comissió de liquidació de RTVV a petició d'EU, destaquen 5,4 milions d'euros abonats al Vila-real Club de Futbol, o els 6,6 milions d'euros destinats a la cinquena Trobada Mundial de les Famílies i la visita del Papa en 2006. 

En aqueix any s'arreplega el major import per despeses fora de pressupost, un total de 59,5 milions d'euros, entre ells vuit pagaments sense consignació pressupostària (un d'ells de 6,6 milions d'euros) per més de 13 milions d'euros destinats a la visita del papa a València i a la trobada de famílies. També ha destacat els més de 6 milions d'euros amb pagaments de pressupost excedit al programa "Tómbola" i altres espais relacionats.

Tota la documentació serà lliurada per EU als sindicats CGT i CCOO perquè la incorporen a la causa que se segueix en el jutjat de Paterna.

El "cim" de les majors quantitats gastades sense consignació coincideix, com no, amb els anys del deliris de grandesa de l'expresident Francisco Camps, quan la Comunitat Valenciana era el centre mundial de tots els fastos, en referència als exercicis de 2006, 2007 i 2008, quan es van gastar 59,5, 50,6 i 41 milions d'euros.

EU afirma que aquestes dades "són un motiu per a sospitar de la possible comissió de delictes", i sobretot per a "exigir responsabilitats polítiques a un PP que va protegir i teledirigió l'actuació dels directors generals de RTVV".

La Sindicatura de Comptes va denunciar l'any 2000 aquesta situació, però segons EU el PP "mai va rectificar perquè ho feia conscientment, i utilitzava RTVV per a finançar les seues xarxes, clientelisme i negocis".
-