L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimarts, 4 de novembre del 2014

Un regidor del PP de Gandia es disfressa de Hitler per Halloween

 
El regidor d'Agricultura i Pesca de l'Ajuntament de Gandia, Toni Rodríguez, del PP, es va disfressar d'Adolf Hitler en la festa de Halloween organitzada per l'alcalde Arturo Torró, el cap de setmana passat. 

El diari Gente de la Safor recull unes declaracions del batlle defensant el regidor i on diu que no es tractava de lloar Hitler sinó de ridiculitzar-lo i mostrar-lo com un personatge de l'horror.
També el regidor es defensava primer negat que era d'Hilter  i afegint després que com era una festa privada podia anar vestit com volguera "com si m'haguera disfressat de Lola Flores'.

Segons el diari va ser Rodríguez que va publicar a la xarxa les fotos en què apareixia disfressat de Hitler, però en vore el rebombori que causava va retirar-les, però avui el diari Levante-EMV n'ha publicada una.
-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

No poden negar-ho i el subconscient els delata

Anònim ha dit...

Quanta tonteria, cadascu es disfressa del q vol, el q passa es q els catalanistes ressignats com vosaltres voleu tindreu tot baix control, aixo si q es una dictadura

Anònim ha dit...

Que??