L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

divendres, 5 de desembre del 2014

Avui s'ha presentat l'Aplicacio de la Valldigna.


Avui s'ha presentat al Saló de Plenaris l'aplicació de la Valldigna en un acte que ha comptat amb la presència de Carles Meló, el creador d'aquesta i diverses per a mòbils, i del regidor de Foment Local, Josep Llácer, de Compromís, com a mostra del recolzament que l'Ajuntament de Tavernes dóna a aquesta aplicació per a potenciar el comerç local i informar els veïns també dels actes i activitats en la ciutat.

Precisament en aquest sentit va anar la intervenció del regidor LLácer, que ha considerat l'aplicació com una gran ferramenta, primer per a promocionar i informar de tot allò que gira al voltant del mon del comerç de totes les poblacions de la Valldigna, però sense oblidar la vessant informativa que conté amb actes, activitats i notícies de la nostra ciutat i de la subcomarca. 



Carles Meló, que ha estat el creador, i que també és autor d'aplicacions per conéixer les farmàcies de guàrdia i altres educatives amb jocs per a menuts, ha agraït el recolzament que està tenint des de els ajuntaments i ha considerat que aquest ajut és un factor que ajuda a conéixer l'aplicació, que va explicar amb detall amb projecció sobre una pantalla de les característiques.
En resum, cal que descobrim "L'Aplicació de La Valldigna" perquè conté informació que podem necessitar a més que la descàrrega és gratuïta. 


1 comentari:

Anònim ha dit...

Enhorobona al creador i a l'ajuntament per participar en aquesta iniciativa.

Ara la crítica constructiva. Estaria bè poder tindre l'aplicació disponible per a totes les plataformes mòbils i no només per a dispositius Android.

Gràcies.
Salutacions