L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 12 de desembre del 2014

Cáritas celebra avui el berenar solidari al Mercat Municipal


El berenar solidari serà avui divendres dia 12 al Mercat Municipal, des de les cinc a les vuit de la vesprada, i es pot participar anant a berenar i aportant el suport econòmic o bé fent coques o dolços i contribuir amb aquest menjar a tindre una major quantitat i varietat d’aliments per a vendre. Càritas Interparroquial un any més convida al veïnat a participar en aquest tradicional "Berenar Solidari", una acció que vol continuar donant suport a les 400 famílies ateses per l'entitat al llarg de l'any.

Cáritas Interparroquial aprofita aquestes dates on la sensibilitat i la germanor ixen dels nostres cors per buscar convertir en realitat un somni: construir un món millor, més just i equitatiu.

L'entitat en la seua nota informativa recorda que enguany ha estat un any on els entrebancs econòmics han posat a prova l'entitat, amb fortes despeses econòmiques generades tant per la compra d’aliments com per fer realitat un somni: La Casa de Cáritas de Tavernes. Des de Càritas s'indica que han servit per encoratjar els voluntaris i donar tot el que hi tenen alhora que valoren positivament la resposta solidaria de tot Tavernes del qual diuen "sempre el tenim al nostre costat recolzant-nos".

Cáritas anima a la ciutadania a acudir al Mertat per tal d’assaborir les millors coques dolces i salades de fabricació casera, a berenar xocolate i bunyols, a tastar els primers pastissets de moniato de Nadal. Hi haurà l'animació de Juli, amb els seus contes.

Càritas Interparroquial agraeix als particulars que participen aportant coques, dolços, fruita i als comerços, magatzems i forns que ens han recolzat amb les seues aportacions; a l’Ajuntament que posa al seu abast els seus serveis i instal·lacions.
-