L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dissabte, 13 de desembre del 2014

Càritas Interparroquial va celebrar ahir el tradicional "Berenar Solidari".

 
Càritas Interparroquial va celebrar ahir divendres en el Mercat Municipal el berenar solidari amb la finalitat d'obtenir fons per continuar donant recolzament a les 400 famílies que atén l'entitat al llarg de l'any.

Mols veïns i veïnes, i entre ells l'alcalde, Jordi Joan, i molts dels regidors que formen el consistori municipal, els quals departiren amb els màxims responsables de l'entitat interparroquial, Felip Verdú i Mila Salinas. 

L'alcalde va adquirir una safata de dolços i bunyols
 A destacar el bon ambient i eixa decidida voluntat de moltes persones implicades en la confecció de coques, dolços i bunyols, completament casolans i artesanals,  per tal de contribuir amb aquest berenar a a tindre una major quantitat i varietat d’aliments per a vendre. Els més menuts també pogueren gaudir amb l'animació i els contes de Juli.

Els responsables de Càritas Interparroquial han tingut paraules d'agraïment a totes les persones que havien col·laborat perquè el berenar solidari fora, un any més, una realitat.