L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 5 de desembre del 2014

CompromÍs-Bloc de Tavernes potencia les compres en favor del comerç local amb la seua tradicional campanya de Nadal.



Compromís-Bloc de Tavernes llança un missatge clar dirigit als veïns i veïnes de Tavernes: la necessitat de comprar en els comerços i botigues de la nostra ciutat com una manera més d'impulsar i afavorir l'economia local. La campanya a favor del comerç local de Compromís -Bloc com es tradició des de fa una dècada se celebra en acostar-se el Nadal. 

Membres del col·lectiu de Compromís-Bloc han estat al llarg de la vesprada del dijous visitant els comerços i fent-los entrega d'un cartell on és llig el missatge directe de la campanya "Compra a Tavernes, compra al poble" com a manera d'animar al veïnat a efectuar les compres a les botigues i comerços locals.

El secretari local de Compromís-Bloc, Perfecto Benavent, ha remarcat que "una ciutat amb comerç viu és una ciutat viva i amb futur. Entre tots hem de fer que el comerç siga un dels pilars de l'economia vallera. L'empresa local està formada per gent nostra, del poble, i els beneficis reverteixen ací en forma de treball i inversions i això es també una forma de lluitar contra la desocupació".

Benavent ha indicat que la campanya una vegada més ha estat molt ben rebuda pels comerciants. "Després de tants anys de continuïtat, són molts els comerços que ens esperaven i que comenten amb nosaltres les seues inquietuds. I eixe ambient contribueix també a l'acceptació de la campanya pel comerç local entre el veïnat".
-