L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 14 de desembre del 2014

El paripé/teatre muntat pel PPSOE demostra la coalició entre el PP i PSOE i confirma que els socialistes feien oposicio a Compromís des del govern.

Vidal, Vercher i Borràs volent obrir la porta del Saló de Plenaris

Es pot considerar com a convocat legalment un plenari, simplement perquè l'alcalde expresse de viva veu la seua voluntat de convocar-lo per sotmetre a una qüestió de confiança els pressupostos? La resposta és òbvia: No

Pot haver un plenari sense complir la legalitat que siga convocat per decret d'alcaldia, amb un ordre del dia i informat pel Secretari de l'Ajuntament? La resposta és òbvia: No 


Pot haver un plenari sense la presència del secretari general de l'Ajuntament, que ha de fer de notari i garant de la ley, a més d'alçar acta del que passe en la sessió?  La resposta és òbvia: No 
 
Es pot considerar com a convocat un plenari que no disposa de decret d'alcaldia i que no ha estat, com diu la llei i és preceptiu i obligat, notificat al regidors en el seu domicili particular i amb la signatura que han rebut la notificació? La resposta és òbvia: No 


Retrato de familia

Doncs, bé ja coneixem els arguments legals. Ni PP, ni PSOE ni Karina Vercher sembla ser els coneixen, i avui i sense cap convocatòria s'han presentant tots a les 13 hores al Saló de Plens per assistir al plenari que, segons ells, havia convocat l'alcalde.

Esperpèntic, però molt saludable per a la salud democràtica de la ciutat: Per fi comprovàvem en viu allò que havíem vist en els diaris des de les passades eleccions europees: que el PSOE estava fent l'oposició al govern municipal, i en especial a Compromís.
Ja es veu qui porta la veu cantant

Talment com a Espanya es varen unir per canviar la Constitució i que cobren els bancs, talment com han fet a Europa a l'hora de triar els presidents, ara a Tavernes es veu la veritable cara del bipartidisme. I damunt, avalat per una regidora trànsfuga d'EU.

Haurem de donar la raó a Compromís quan deia que el soci de govern li posava pals a les rodes de la gestió municipal. Ha quedat demostrat que, després de les europees, allò que importa és el partit i no l'interés general de Tavernes. Queda palés i demostrat que fa mesos que no treballen pel bé de Tavernes. 


I ara què? Moció de censura
I queda també demostrat que el PSOE, esta millor al costat del PP, i que els agrada més refrendar a Tavernes el que ha estat el bipartidisme a nivell espanyol: En aquest teatre escenificat avui podem vore l'escenificació del pacte preelectoral entre el PP i el PSOE més una trànsfuga. Un pacte en contra de la transparència, honestedat i bon govern de la ciutat de Tavernes.

Si Jordi Juan és tan dictador, tan dèspota, tan intransigent, tan mal alcalde, ara ho tenen millor que mai: presenten una moció de censura. Ja tarden.
-

11 comentaris:

Anònim ha dit...

PPPSOE al atac, favor ens fan, a les properes locals majoría absoluta.

Anònim ha dit...

Viure per a vore. Tres anys Borràs i Canet diguent als plenaris lo inutils gestionant que eren els del PP, i que karina era ppc menys que una traidora, i ara li fan el joc de pantomima a eixos mateixos. Es pot caure més baix? Vinga va,Igualmente, le informará del derecho que tiene a formular cuantas alegaciones u observaciones tenga por conveniente, por sí o por medio de su acompañante o defensor, si lo tuviese, las cuales se consignarán por diligencia, y a contrastar los resultados obtenidos mediante análisis de sangre, orina u otros análogos, que el personal facultativo del centro médico al que sea trasladado estime más adecuados.
4. En el caso de que el interesado decida la realización de dichos análisis, el agente de la autoridad adoptará las medidas más adecuadas para su traslado al centro sanitario más próximo al lugar de los hechos. Si el personal facultativo del centro apreciara que las pruebas solicitadas por el interesado son las adecuadas, adoptará las medidas tendentes a cumplir lo dispuesto en el artículo 26.
El importe de dichos análisis deberá ser previamente depositado por el interesado y con él se atenderá al pago cuando el resultado de la prueba de contraste sea positivo; será a cargo de los órganos periféricos del organismo autónomo Jefatura Central de Tráfico o de las autoridades municipales o autonómicas competentes cuando sea negativo, devolviéndose el depósito en este último caso. ens esperen mesos de ridícul, i a vore fins on arriben que semblen no tindre fons

Anònim ha dit...

El paripe que feu vosaltres el alcalde va convocar el plenari per avui i si la desconvocat tenia que aver avisat

Anònim ha dit...

A tu no el cau la cara de vergonya dir eixes tonteries? T'ho diuen ben clar:
Ni convocat, ni decret de convocatoria, ni en la web, ni avisat per escrit als concejals.
El plenari fantasma.

Anònim ha dit...

Jordi dimissió

Anònim ha dit...

No esperava mai aquesta unio del PSOE i PP pero lo que esta clar es que estan preparant la desfeta del PSOE, una vegada el poble ia vos va castigar cuan pactaren am AP i UV per tombar a Eduardo Bononad i ara aneu cami de desapareixer sou la CASTA ales properes eleccions sols vos votara la familia

Anònim ha dit...

Quí serà l'Alcalde després de la moció de censura, Manolín, Borraset o Karineta per a dissimular ? O a lo millor fiquen a María, la delfina de Vidal, o a Canet, per a fer vore que la "salvadora" de Jordi fa uns messos, ara va contra del "roïnasso" de Jordi, el demoni ara en persona.

Anònim ha dit...

A Karina no la volen ni a casa seua

Anònim ha dit...

La casta es la casta i quan s'ha de decidir la casta fa pinya, i alguna paràsita s'apunta a la festa.
Cal fer caure a la CASTA PPSOE. La mateixa casta que es reparteix les diputacions, que enxufa els collaboracionistes que, treballa per al partit i no per al poble.
Per un govern dels ciutadans per als ciutadans

Anònim ha dit...

Dedicat a la CASTA PPSOE+la transfuga:

http://m.youtube.com/watch?v=R-CpdAtgKQY

Anònim ha dit...

Q mala es l´envetja peperets. En butjaca dels altres bons soparots