L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 3 de desembre del 2014

El PP es burla de les persones discapacitades aprovant el copago el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.

El PP ha aprovat en les Corts Valencianes la imposició del "copago" (millor seria dir "repago") a centres i residències per a majors i a les persones amb discapacitat. I ho ha fet precisament en el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. Una burla, vaja.

Per tant, a partir d'ara, les aportacions econòmiques dels usuaris serà considerada una taxa i no preu públic.  La decisió l'ha pres el PP després que el TSJ valencià anul·lara el decret que fixava els preus públics del "copago" de serveis socials per a majors i discapacitats no depenents.

Els tres grups de l'oposició valenciana han criticat aquest
"copago", en la jornada on es commemora el Dia de la Discapacitat. 

El socialista Rafael Rubio ha demanat la revocació de les retallades del Consell en matèria sanitària i de benestar social. 

La parlamentària de Compromís Mireia Mollà ha qualificat de "vergonyós" que el PP haja passat a votació les seues esmenes sense defensar-les i ha acusat al Consell de "teledirigir" al grup parlamentari popular per a incloure "de manera perversa, via esmena, aquest repago. La perversió pura i dura de la vulneració de la regles democràtiques". 

Mollà ha destacat que aquest "servei bàsic" no suposa una despesa, sinó una inversió en economia social, enfront de "les despeses que no tenen tornada, lligats a la corrupció, als cognoms Cotino i Ortiz o al descontrol".

El diputat d'EU Lluís Torró ha titllat de "immoral" que el PP reintroduesca mitjançant una esmena el "copago" a un col·lectiu que ja té molts problemes. També ha remarcat que afecta sobretot a les persones més desfavorides d'aquest col·lectiu.

-.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Quí ha fet el cartell que publiqueu?
Desembre amb C?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Gracies per l'avís. Un despiste.
El cartell l'hem pres d'internet. No constava autoria. L'original era en castellà. Hem canviat les lletres, una a una, per "convertir-lo" al valencià i amb la tasca del canvi una a una de les lletres ens deixàrem la "c" per modificar. Però que conste: sabem que és amb "s".
Ja veus: fem el treball perquè ningú no ens digués: "heu posat un cartell en castellà" i... ens oblidem una lletra.