L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 8 de desembre del 2014

El pressupost del 2015 contempla vora 868.000 euros en inversions en la ciutat i la platja


El  pressupost   que  l'Alcaldia   sotmet   a  l'aprovació del plenari és de 15.206.699,88   euros   i  es  presenta   equilibrat quan a ingressos/despeses. 

La principal   novetat  respecte  als anys   anteriors    és  la  destinació    de  868.000   euros  a  inversions que més  avant detallem i que  es financen  amb  recursos ordinaris de  l'Ajuntament i no amb cap préstec bancari.

Entre les dades que veiem en la memòria d'alcaldia destaquem els 50.000  euros que es destinaran a un pla d'ocupació local  finançat íntegrament amb recursos municipals. També la partida destinada a contractacions d'estudis d'urbanisme  que  puja a 140.000 euros amb la finalitat d'assumir la redacció dels projectes de l'obra  del  mur  del  riu Vaca  al seu pas pel Vergeret, la redacció del pla especial d'ampliació del cementeri i  continuar pagant els projectes de la futura depuradora.

Cal indicar l'augment de la partida de conservació i  reparació de vies  públiques  de 32.000 euros a 38.000 euros i que de nou es  consigna  una  partida de  40.000  euros  per  al   contracte d'una auditoria elèctrica amb l'objectiu d'avaluar l'estat de les instal·lacions  elèctriques  per prioritzar la renovació  i  aconseguir   un   estalvi important en el consum electric dels edificis municipals  i  de l'enllumenat públic.

Les despeses de joventut pugen 5.000 euros respecte a l'any passat, ja que Tavernes sera enguany la seu comarcal de la Trobada de Joves de la  Safor.

En el capítol  IV de despeses - Transferències Corrents-  s'hi  reflecteixen les ajudes socials als  nostres ciutadans  com les Ajudes Individuals No Periòdiques (AINP) per valor de  200.000 euros; les  Prestacions Econòmiques Individuals ( PEI) per  18.000 euros, les de Renda Ciutadania per valor de 136.000   euros i en altres   ajudes 4.800 euros, sense oblidar els 12.000 euros per a Banc de Libres en centres escolars.

Quan a convenis es mantenen tots els convenis per un valor total de 240.000 euros.

L'Ajuntament de Tavernes destinarà  1.541.990,59    euros a assumir el pagament dels interessos i    l'amortització      de capital  dels préstecs bancaris.

Pel que fa al capital VI, d'inversions, ja hem comentat abans que s'hi  destinaran 868.000 euros.  Les inversions són les següents:


 El pressupost contempla l'execució del col·lector de l'Avinguda la Marina de  la  platja  per valor 1'5   milions d'euros  i   s'assumirà  amb una despesa  plurianual.  En   el 2015   s'hi   destinaran 700.000 euros.

L'Ajuntament   subvencionarà    l'associació  ADISVA   amb  100.000   euros  per  tal que puga acabar  el taller ocupacional  situat al polígon  del Pla.   
-

7 comentaris:

Home en punta ha dit...

El dimecres, la transfuga votsrà no als pressupostos, argumentant qualsevol tonteria que se li ocurrirà de camí a l'Ajuntament.
El PP votarà en contra per sistema, encara que estiguen d'acord en tot el que inclou. A vore, no s'enten que estiguen plorant com a planyideres, demanant que arreglen el poble i la platja, etc etc i quan se pot fer i hi ha diners, no vullguen que se faça. No és de persones en trellat, però ja tenim massa proves de la seua manera d'actuar. Molt bé en Benifairó i Barx, però al poble ni aigua. Açò va per Vidal.
El PSOE votarà en contra. Vorem per on ixen i que demanen de nou per incloure als pressupostos...i buscar se una excussa infantil per justificar votar en contra. I a més, ja per dignitat personal i professional, un regidor al que se li han retirat competències i delegacions, no pot votar a favor mai, perque estaria reconeguent que l'han apartat amb motius.
I els que votaran a favor seran Compromís.
I uns pressupostos que després de tres anys poden per fi deixar fer coses en la ciutat, arreglar necessitats urgentisimes, no aniran endavant, la qual cosa seria una autèntica llàstima.
I després, en acabar el Ple, tant el PP, el PSOE i la transfuga, a despotricar i criticar que el poble està molt brut i no s'està fent res. Quina quadrilla, tu!

Filosof ha dit...

Tenim un senyor alcalde, que està fent les coses en molt de trellat, malgrat els entrebancs de socis de govern i oposició.
Ací quant u ho fa be, tots a per ell, a fer lo pols. Tots juntets.
Anim, Jordi, que no et baixen el ritme i la moral, que estas treballant molt bé i els veins estem molt contents.

Maltés ha dit...

?Y que papel ha jugado el concejal de Hacienda en estos presupuestos? Si no tiene la delegación, entonces de que está percibiendo una dedicación del 95%??

Anònim ha dit...

No crec que no aproven l'ajuda per Adisva. Manolo no ens pot fer això. No m'ho crec. I ho firé on fasa falta. Moltes families necessitem que s'acabe per tindre unes ajudes molt urgents i necessaries del nostre dia a dia. Salva, no ens podeu fer aixó ara que diuen que volen acabaro.

Anònim ha dit...

Uns i altres, i la platja per agranar. Que acaben el colector

Pensadoret ha dit...

El llac de la Goleta està que dona asquet, i de cara al turisme donem una image de pena

Anònim ha dit...

Per això volen arreglar-lo.
¿Tu saps que el llac arreplega tota l'aigua dels carrers del voltant?
¿Que no ho sabies?
Per aixo quan plou un poc... tot va a parar al llac.
Per això volen solucionar-ho.
Ja veus: el PSOE i Victor Borras diu que dedicar diners a això es populisme, el PP votara en contra per sistema. El dimecres ho sabrem.