L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

divendres, 5 de desembre del 2014

ACTUALITZAT: El STEPV revalida la majoria en les eleccions sindicals en l’ensenyament públic.


El STEPV ha tornat a revalidar la majoria que ostenta des de les primeres eleccions sindicals de 1987. Ho ha fet amb una distància respecte del segon sindicat de 25 punts i amb una representativitat que supera amb escreix la majoria absoluta. Cal ressenyar que s’han triat 8 delegats menys en tot el País Valencià per la disminució del cens.

El professorat valencià ha tornar a confiar en STEPV per a dur endavant la responsabilitat de representar-lo davant l’administració i exigir-li una actitud totalment diferent amb el professorat. Una actitud que s’ha de manifestar en la recuperació de drets i en el respecte a les treballadores i treballadors del sector docent. En eixe sentit, el professorat ha expressat el seu rebuig rotund als decrets Vela i Moragues i tots els acords que han suposat una pèrdua de drets, com ara l’acord de professorat interí, l’acord Moragues o el de sexennis, que han suposat un greu retrocés en les condicions laborals del professorat valencià.

El STEPV tendirà ponts amb la resta de sindicats per recomposar una actuació sindical unitària que mai hauria d’haver desaparegut. La nostra majoria absoluta serà una garantia d’enteniment sindical. 

Ara s’imposa que Conselleria d’Educació óbriga una nova etapa on es puguen sumar la legitimitat política i la sindical en benefici de l’educació i del professorat sobre la base d’escoltar la veu del professorat valencià, de la seua legítima representació i de restituir tot allò que s’ha perdut per unes polítiques antivalencianes, antisocials i antieducatives.

STEPV felicita a tot el professorat valencià per la seua participació i agraeix el suport i la confiança rebudes novament.

Segons la nota del STEPV

ACTUALITZACIÓ TAVERNES (Segons les dades que ens han dit)

Taula IES Valldigna

STEPV ..... 47
CCOO ..... 19
USO ......8
ANPE .... 2 
UGT ..... 3


Taula IES Jaume II el Just 

STEPV ..... 54
CCOO ..... 10
CSIF ..... 3
ANPE .... 4 
UGT.....   2