L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dilluns, 8 de desembre del 2014

ACTUALITZAT: Els pressupostos del 2015 de l'Ajuntament de Tavernes no s'aprovaran en Junta de Govern.



Els pressupostos del 2015 de l'Ajuntament de Tavernes no s'aprovaran en Junta de Govern si el plenari del dimecres els rebutja pel vot en contra del PP i del PSOE. 

La Junta de Govern no podrà aprovar-los per qüestió legal: el pressupost del 2014 no és un pressupost prorrogat. Per tant, no es pot aplicar les normes que fan possible aprovar-los per Junta de Govern després del rebuig pel plenari.

La norma imposada pel Govern de Rajoy (PP) diu: "para que el presupuesto pueda ser aprobado por la Junta de Gobierno ha de partirse de la premisa de que en el ejercicio inmediatamente anterior al que se refiere el presupuesto para aprobar la Corporación ya se encontrara con el presupuesto prorrogado" (FEMP). 

Eixe cas s'aplica en situacions com la que tenia Tavernes:  els primers mesos del 2014 es treballava amb el pressupost del 2013 que era prorrogat del 2012. Ho remarquem:  el pressupost immediatament anterior al del 2014, o siga el del 2013 ja estava prorrogat, era el del 2012.  El PP i la regidora trànsfuga Karina Vercher quan el votaren en contra deixaven oberta la porta a que s'aprovara per Junta de Govern. 


No és el cas que es dóna actualment perquè per aprovar el pressupost del 2015 en Junta de Govern, cosa que ocorreria  a partir del 1 de gener, en aquest 2014 s'hauria d'haver tingut un pressupost prorrogat. I no és el cas de Tavernes que va aprovar els pressupostos anuals en el mes en agost.  Per tant la informació que apareix en un mitjà de comunicació comarcal és errònia.

Més informació: 

Disposición Adicional Decimosexta de la Ley 7/1985, de 2 de abril. 
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Periodistes aprenents de polítics i que fan política i no informació.