L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

divendres, 5 de desembre del 2014

Els ullals de "Las Cinco Hermanas" inicien amb les pluges un procés de recuperació.


Tal com vam informar  fa uns dies, les darrers pluges deixarem sobre Tavernes 80 litres per metre quadrat. Una pluja que va anar molt bé per al camp.

Ens hem esperat uns dies per vore com havia beneficiat aquesta pluja l'ullal "Gran" i de "Les Penyetes", al costat de "Las Cinco Hermanas" després el període de sequera que havien patit el passat estiu i fins a quin extrem s'havia recuperat el nivell freàtic del subsòl. 


La veritat és que sense arribar l'aigua als nivells habituals que solien  tindre els ullals presentaven un aspecte molt millorat respecte a l'estiu. Aixó sí, la sequera es nota en la vegetació que envolta el vas, com podeu observar en les fotografies.

Esperem que se'ns presente un període de pluges semblant al que hem tingut per tal que l'ecosistema continue la seua regeneració natural.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Si en dos dies de ploure i prou no s'ha recuperat, ves a saber quantes cubes d'aigua s'haurien tirat este estiu, com demanava algú en un diari provincial.
La Naturalesa es savia i ací com el Sarengueti d'Africa es recuperarà.