L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 13 de desembre del 2014

Empar Fèlix Tur triomfa a Cantabria

 
La ciclista de Tavernes, Empar Fèlix Tur, es va classificar en tercer lloc al XIV Gran Premio Santa Bárbara, celebrat el passat dia 8 de desembre a Puente Viesgo (Cantabria). La cursa va estar marcada pel fred, la pluja i molt de fang. 
 
La nota negativa va ser la paralització de la cursa a causa de la caiguda d'una ciclista que va deixar la prova sense ambulància, cosa que va fer que es decidira donar una altra eixida amb tot el recorregut complet. Al final els corredors va córrer més d'una hora total, en el pitjor moment climatològic, la qual cosa va fer la prova molt dura. Enhorabona Empar!!

Demà diumenge se celebra a València l'última prova puntuable de la Copa d'Espanya de ciclocròs. Esperem i desitgem vore a la nostra paisana Empar dalt del podi.