L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dijous, 11 de desembre del 2014

Esmenes, esmenes i esmenes

El PP i el PSOE van donar a conéixer ahir en el plenari les seues esmenes al pressupost presentat per Compromís. Les esmenes ens informen, amb meridiana claredat, quin és el pensament de cada partit i, fins i tot, quin és el seu objectiu últim, i que nosaltres tenim ben clar: paralitzar l'Ajuntament, deixar-ho tot en suspens, i el pròxim govern municipal que reme. La portaveu de Compromís ho deia ben clar en la seua intervenció: "no volem que el futur govern es trobe en la situació en que nosaltres ens trobarem: Un pressupost (del 2011) sense aprovar i amb un Ajuntament paralitzat".

Vam escoltar detingudament els dues esmenes. Molts punts coincidents. Massa i no ho diguem nosaltres. Fins la regidora no adscrita ho va dir. I entre els punts coincident, tant el PP com el PSOE volien anul·lar del pressupost les següents inversions: 

- Pista atletisme
- Graderies i vestidors en Vergeret
- Regeneració del Llac de la Goleta 

Sembla ser que afavorir la pràctica de l'esport amb la millora de les instal·lacions esportives no està entre els objectius del PPSOE. No els interessa i no tenen en compte que són milers i miles els veïns que uns dies a la setmana practiquen esport a través de les diverses modalitat de futbol, bàsquet o rugbi, i també han oblidat que avui dia la pràctica de l'atletisme a Tavernes augmenta, i sobre augmenta des de la base, i és gràcies a la tasca encomiable que fa el Club d'Atletisme Valldigna. Evitar desplaçaments als xiquets i xiquetes atletes fora de Tavernes a ells ni els preocupa, ni els interessa. 

I sobre la Goleta: s'omplin la boca en demanar inversions a la platja, i ara s'oposen a regener el llac i a  la millora inclosa de tot l'entorn, cosa que com va dir l'alcalde, es farà gràcies a un projecte redactat per la UPV. Incomprensible: milloreu la platja i afavoriu el turisme, però feu-ho sense invertir. Bravo, senyors del PPSOE!!!

Però és que damunt, és més deplorable encara l'actuació del PP, un partit que ha estat criticant i criticant el govern acusant-lo de no tindre interés en les infraestructures del poble i no dedicar-hi inversions. La resposta és òbvia. Simplement, i sense entrar en més detalls, recordar que el govern municipal de Tavernes no podia atendre infraestructures fins ara perquè estava pagant el vostre deute, el deute que vau deixar els del PP: 4'5 milions de dèficit en tresoreria, 3'5 milions a proveïdors i 1'8 milions en l'aparcament, per cert, l'obra i inversió més mal feta que ha tingut aquesta ciutat en les últimes dècades.

I damunt, el PP, després d'haver-ho estat demanant a través de múltiples notes de premsa, anul·lava del pressupost presentat per l'alcaldia de Compromis inversions tan important. 

- Asfaltat dels carrers 
- La partida de millora de parcs i jardins 
- Reduir a 15.000 euros la partida de 120.000 per a senyalització del poble i platja

I la traca final del PP : anul·lar la partida de la segona fase del reté policial i disminuir la partida d'equipament de la Policia Local. La veritat no sabem quina opinió els mereixerà aquesta proposta del PP als agents i els seus sindicats, i més quan és public i notori que des de fa dècades venen demanant unes instal·lacions dignes on desenvolupar el seu treball d'acord amb allò que s'espera dispose un cos de seguretat del segle XXI. 

Unes demandes de la PL de Tavernes que el PP mai ha atés amb tants anys com ha estat de govern i amb majoria absoluta. I ara posa tots els entrebancs possibles perquè no les puguen atendre altres.

I després de manera comuna en els dos partits, el populisme del PPSOE: augmentar les subvencions. Va que estem en any electoral. ¡¡¡I que després alguns escriguen articles d'opinió en la premsa i acusen a l'alcalde de populisme per voler dedicar 860.000 euros - el 0'6% del pressupost- a obres que esta demanant Tavernes!!!
-

7 comentaris:

Anònim ha dit...

El senyor Borràs sembla tindre idees contraposades. El reté es va llogar sent Borràs l abanderat de la proposta, defensant les necessitats de la policia i el mateix local modus vivendi com idon i. Ara no vol saber res ni del reté ni de la policia. L han denunciat o ha canviat d ideologia de repent. Víctor Borràs és l home de les mil cares. Com per a fiarse d ell xe

Anònim ha dit...

No feu cap mur de ciment al riu. No vos el carregueu per culpa d'una pèssima urbanització del govern anterior. Si per llei vos veieu obligats a fer alguna actuació, que siga el menys agressiva possible i sense presència de ciment extern. Gràcies :)

Anònim ha dit...

Eixe mur no tenim perque pagar-lo tots que el.page qui va fer la irbanitzcio on no tocava

Anònim ha dit...

I que va fer l'urbanització va fer el que l'Ajuntament va autoritzar.
Els permisos són cosa de l'Ajuntament del PP, i el PP fa molt de temps que no dóna la cara.

Anònim ha dit...

Qui parla del reté és e PP, no el Sr Borràs, no emmerdeu, i en qualsevol cas si les coses no avancen en Eixe tema demaneu-li explicacions a la senyora Llum Sansaloni qui és la responsable de l'àrea.... O també és de Borràs??
També la pifieu, també...

La Cotorra de la Vall ha dit...

Vosté está dient-nos una mentira i això no li ho consentim.

Vosté no estava en el plenari i per tant el disculparem perquè sembla que li han contat una mentira, que vosté ha repetit.

Amb independència de a qui contestarà, el sr. Borràs en el plenari va dir que podíem parlar del reté i de la seua gestió en el reté,i va recordar que ell havia firmat el contracte, i que havia fet tot el procediment que li pertocava, el va acabar abans de Pasqua (quan realment el va abandonar) i que els regidors de Compromis, que des d'aleshores s'havien fet carrec (tampoc va explicar perquè), no havien fet massa i ja havia passat set mesos.

A la qual cosa el Sr. alcalde li va respondre que ara despres parlarem, però se li degué oblidar o potser va preferir callar per no deixar a l'altura del betum a algun regidor, que per cert no es del seu partit per cert.

Però la historia la sabem. Ara li preguntes a Borràs si vol que la contem i ja ens respon. O també que parlem sobre publicacions de Nadal o històries de cavalcades.
I vorem les pifies qui les fa.

Anònim ha dit...

Si s'han retirat les atribucions dels regidors del PSOE, com queda el repartiment entre els regidors del Bloc?