L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 12 de desembre del 2014

Finalitzen les obres de millora i asfaltat de Lepanto-Riu


La finalització de les obres d'asfaltat del carrer Lepanto Riu va tindre lloc ahir amb la pintura dels carrils de circulació i dels llocs d'aparcament. La regidoria de Contractació i Obres, que dirigeix Llum Sansaloni, havia iniciat les obres de millora del Camí la Dula i de Lepanto Riu, una actuació que ha suposat una inversió de 70.000 euros i que ha comptat amb una subvenció de la Diputació.

La regidora Llum Sansaloni va manifestar el passat dimarts en nota de premsa que "l'objectiu era millorar les condicions del trànsit en aquestes dues vies i la seguretat vial" mentre va recordar el cas de Lepanto Riu on l'actuació evitarà els embassament que es produeixen sempre que plou en la via publica, i que representaven un problema per als vehicles i vianants. "Amb l'actuació de Lepanto Riu atenem també les peticions dels veïns de la zona que esperaven des de fa molt anys un asfaltat d'aquesta via.

Aquest asfaltat i millora del carrer arriba després de més de deu anys de reivindicacions veïnals sense haver estat ateses. Cal indicar que en aquesta zona s'ha actuat sobre la part publica, i una part de la mateixa ha quedat sense modificar en ser propietat privada i compresa dins de la futura actuació urbanística de "Lepanto-Riu", ara paralitzada mentre s'espera la solució definitiva al pla de millora del riu Vaca paralitzat pel govern de Rajoy.