L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 7 de desembre del 2014

¿Ha pagat o no ha pagat el PP els 568.511 euros que devia a Fira Valencia?


Un total de 568.511 euros va ser el que va costar el congrés del PP celebrat a València per a la reelecció de Mariano Rajoy com a president del partit, uns diners que encara no ha cobrat Fira València i que el portaveu de Compromís en Els Corts, Enric Morera, ha exigit a l'alcaldessa Rita Barberá que aclarisca la situació.

Compromís ha reclamat "el comprovant del pagament" d'aqueix congrés del PP, perquè "segurament, si hagueren pagat el més de mig milió que ens deuen, els deutes de Fira València no serien tan greus com les quals tenim" ha manifestat Enric Morera, que ha instat a l'alcaldessa de València i presidenta del patronat de Fira València al fet que no s'amague i explique en què es van gastar aqueixos diners dels valencians.

En la factura mostrada per compromís el Congrés del PP va tenir despeses com 152.000 euros en trucades de telèfon, o 232.000 euros en el lloguer de les sales. cal recordar a més que aquest 16º Congrés del PP va ser organitzat per Orange Market, l'empresa d'Álvaro Pérez "el Bigotes, imputat en la trama Gürtel.

Compromís no és la primera vegada que denuncia el comportament morós del PP, així en 2011 van denunciar l'impagament. El president del comitè executiu de Fira València, José Vicente González, s'ha compromès a donar "tota la informació" sobre la gestió de l'entitat i Compromís ja ha demanat que s'aclarisca si el PP ha pagat el seu congrés de 2008.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Que paguen!