L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 12 de desembre del 2014

Jordi Joan es presenta a les primàries de Compromís per a les Corts Valencianes


Jordi Joan i José Miguel Moya, amb la secretaria comarcal Pepa Izquierdo, ahir en la assemblea comarcal.
L'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, participarà en les primàries de Compromís per optar a un lloc a la candidatura que aquesta formació presente a les Corts Valencianes en les pròximes eleccions autonòmiques. 

Jordi Joan serà un dels candidats en les llistes obertes de Compromís que votaran afiliats, simpatitzant i qualsevol persona major de 16 anys sempre que complesca les condicions d'inscriure's en el cens de primàries.

L'alcalde de Tavernes pot aspirar a assolir un lloc a partir del quart de la candidatura donat que el primer serà ocupat per la candidata a la Generalitat, Mònica Oltra, i el segon ningú no dubta que serà per a a Enric Morera. El sistema de quotes determina que els llocs tercer i cinqué queden reservats per a una formació distinta del Bloc, a la qual pertany l'alcalde, amb la qual cosa Jordi Joan pot aspirar als llocs quart, sisé i vuité com a millor resultat, que el situaria segons les enquestes en les Corts Valencianes. 

Jordi Joan va anunciar ahir a l'assemblea comarcal reunida a Gandia la seua voluntat de participar en les primàries, després d'haver-ho jo anunciat el passat dimarts a l'assemblea vallera. L'ex-regidor de Gandia, José Miguel Moya, va anunciar també en l'assemblea comarcal la seua intenció de presentar-se. Avui divendres es el darrer dia anunciat per a presentació de candidatures. 

Jordi Joan va manifestar que es presenta a les eleccions primàries de Compromís per aportar al futur grup parlamentari els valors del municipalisme, el bon govern i el valencianisme polític.


Linx per participar en les primaries de Compromís:

 https://compromis.net/primaries/?ref=banner

-
-

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Anim Jordi

Anònim ha dit...

Podrieu facilitar el link on inscriure's per poder votar a les primaries :-)
Gràcies!

La Cotorra de la Vall ha dit...

https://compromis.net/primaries/?ref=banner

Estruch ha dit...

Sempre serà bó un valler en les Corts, endavant.

Anònim ha dit...

Sí senyor, que no es conforme en arreglar Tavernes. Tot el país valencià el necessita. Pperos i sociates a tremolar