L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 13 de desembre del 2014

Jordi Joan remodela la Junta de Govern local amb noves responsabilitats als regidors de Compromís.

L'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, ha donat a conèixer la distribució de les responsabilitats del nou govern local, que queda format pels cinc regidors de Compromís després que l'alcalde decidira revocar les àrees delegades que fins ara ostentava el PSOE. 

La decisió de l'alcalde valler de cessar els regidors socialistes, es prenia després que el PSOE decidira no recolzara els pressupostos del 2015, un  fet que determinaria finalment que el pressupost no es poguera aprovar en plenari.

Els cinc regidors de Compromís han assumit les competències que fins ara tenien els regidors socialistes després d'un decret d'alcaldia  que reestructura l'executiu municipal. 

Els regidors de Compromís, Jordi Joan com a alcalde, Llum Sansaloni, Josep Llàcer, Evarist Sansaloni i Perfecte Benavent formen la nova Junta de Govern i han estat nomenats tinents d'alcalde en aqueix ordre, que es correspon amb el lloc que van figurar en la llista electoral municipal.

Llum Sansaloni, portaveu de Compromís, tindrà les delegacions de Serveis Públics, Contractació, Agricultura, Educació i Sanitat.

Josep Llàcer dirigirà l'àrea d'Infraestructures Agràries i Urbanes, Foment Local, Informàtica, Modernització, Turisme, Promoció Lingüística, Festes, Joventut i Esports.

Evarist Sansaloni s'ocuparà de Seguretat Ciutadana i Cultura, mentre Perfecte Benavent serà el responsable d'Hisenda, Patrimoni, Règim Interior, Administració General, Personal, Urbanisme, Disciplina Urbanística, Activitats, Ocupació de la via pública i Medi ambient.

L'alcalde, jordi Joan, queda com a responsable de Participació Ciutadana i Serveis Socials.

Encara que no ha transcendit, tot apunta a considerar que Perfecte Benavent serà qui ostente la dedicació exclusiva que li va ser retirada a Borrás.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Perfecto haurà de demanar excedència a la feina i agafar el sou de Borràs,com l'han fet superregidor,veritat?

Anònim ha dit...

Va que se te veu el capullo, no la voluntat d'informar-te.

Anònim ha dit...

Si Perfecto demana excedencia i fer la feina de Borras normal que cobre el sou estipulat am la diferencia que Perfecto treballará i laltre sols volia excibirse

Anònim ha dit...

Anim Perfecto!

Anònim ha dit...

Cuideu el llenguatge com el del segon comentariste,editors. Feu guardar un mínim les formes.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ho fem. I ací hem interpretat la simbologia capullo=rosa=PSOE, o siga a tu se't nota que eres del PSOE.
Igual estem equivocats.

Anònim ha dit...

Quina poca vergoña teniu tots aneu a per la peseta millor dit a per euro , a tots vosaltres no vos trauen de la cadira ni aruxambos en flit i cuant dic vosaltres en referics a tots , perdoneu per el meu valencia pero no e tingut temps de estudiar una carrera UNIVERSITARIA el temps la necesitat per a treballar per a pagar impostos i cada dia mes pobret i empeñat

Anònim ha dit...

No crec jo que la seua situació personal siga per culpa l'Ajuntament. Mire si els culpables estan entre aquells partits als quals vas votar en les eleccions del 2011, del 2007 i del 2003 per al Congres de Diputats. Segur que a Compromís no vas votar.

De tota manera, per si no ho sap, dir-li que l'alcalde te el seu treball ede professor, Perfecto Benavent el te en el jutjat de Tavernes i Josep Llacer es professor. No van per la pesseta ni per l'euro, que els tenen assegurats.