L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 3 de desembre del 2014

"La corrupció en el PP és com una taca d'oli" (Mònica Oltra). El "cas Taroncher" jutja pressumptes delictes de prevaricació i malversació de l'exconseller Serafín Castellano (PP) .


Serafin Castellano, entre Rajoy i Fabra
Mònica Oltra, diputada de Compromís, ha afirma que la corrupció en el PP “és com una taca d’oli que s’estén per damunt de tot el partit. Rajoy actua com si la cosa no anara amb ell”. 
Aquestes manifestacions les ha fetes Oltra arran del denominat "Cas Taroncher" , que jutja uns presumptes delictes de prevaricació i malversació per part del delegat del Govern Central i ex-conseller, Serafín Castellano, per fraccionar contractes i afavorir un amic.

Oltra afirma que eixe cas “afecta directament al Govern central i, per tant, Rajoy hauria de prendre cartes en l’assumpte”. La diputada de Compromís ha manifestast que “l’Audiència diu que podem estar davant de delictes de prevaricació i malversació comesos presumptament pel delegat del govern al nostre territori. Per tant, afecta directament el govern d’Espanya i, en conseqüència, el president del govern Mariano Rajoy hauria de prendre cartes en l’assumpte”.

Segons Oltra, "el cas de Castellano afecta al PP del País Valencià i també directament al delegat del govern que Rajoy ha nomenat. És qui, presumptament, ha realitzat un fraccionament de contractes per afavorir un amic”.

La parlamentaria ha dit “que el govern d’Espanya ha de prendre mesures i ha de contestar si vol tindre un delegat del govern esguitat per la corrupció” i investigat per la justícia.
-