L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 19 de desembre del 2014

La "Ventolin's Band" recolza a ACUDE



El grup "Ventolin's Band", format per adults aficionats a la música, s'ha sumat a la jornada organitzada per ACUDE i ha oferit un concert en la Casa de la Cultura com a concloenda de la jornada que s'ha dedicat a l'entitat.
 


Com explicava el director, Evarist Sansaloni Vila, és el segon any que col·laboren amb l'entitat, cosa de la qual indicava estaven molt satisfets. El concert va estar seguit per molt d'interés pels assistents i va oferir una mostra de les peces tradicionals que interpreta la "ventolin's" sobre tot peces adaptades de cançons modernes sense oblidar les tradicionals, com el passdobles. Entre elles "Imagine", "La bamba", "No plores per mi Argentina", "Estranys en la nit" o "Tres vegades guapa", entre altres, que feren la delícia dels assistents. 
-