L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimarts, 9 de desembre del 2014

L’Ajuntament de Tavernes millora les vies alternatives d'entrada i eixida a la ciutat.



La regidoria de Contractació i Obres està procedint des d'avui a la millora del Camí la Dula i de Lepanto Riu, una actuació que contempla l'asfaltat d'aquestes dues vies i que suposa una inversió sobre els 70.000 euros.

La regidoria de Contractació i Obres, que dirigeix la regidora de Compromís, Llum Sansaloní, porta des d'avui la millora d'aquestes dues vies d'entrada i eixida a la ciutat, el Camí la Dula i la via Lepanto Riu. 


Llum Sansaloni ha manifestat que "l'objectiu és millorar les condicions del trànsit en aquestes dues vies i la seguretat vial. En el cas de Lepanto Riu s'evitaran els embassament que es produeixen sempre que plou, dificulten el pas de vehicles i són un problema per als vianant. Amb l'actuació de Lepanto Riu atenem també les peticions dels veïns de la zona que esperaven des de fa molt anys un asfaltat d'aquesta via.


El Camí la Dula està ja acabat i s'ha obert al trànsit aquesta vesprada. És la via que descongestiona l'entrada i d'eixida als vehicles del casc alt de la ciutat cap a Borderia. Mentre que per l'altre costat de la població trobem les obres del carrer Lepanto Riu, via en el sentit Alzira, que s'està executant i es de preveure que s'acabe demà dimecres. Aquesta via desvia una gran quantitat del transit de la comarcal per dirigir-lo als poliesportiu, pavelló cobert o el C.P. Alfàndec.
-

2 comentaris:

Veí agraït ha dit...

Més de 12 anys esperant. I per fi ha arribat. Gràcies Jordi. Vas dir que ho faries només estiguera millor la situació dels diners en l'Ajuntament i has cumplit.

Enric Estruch i Ferrando ha dit...

En la marxa que ferem dissabte dins del pla d'estudi paissajístic i en el cami La Dul.la indicarem la necessitat de fer un pas segur per a vianants en eixa zona donat que hi ha un nombrós trànsit de persones fent senderisme o passejant cap al Racò de Joana, però veig que hem fet tard ...

o no, a vore si algú llig açò i s'apunta l'ideà ...

Nosaltres la plasmarem no obstant com pertoca i si no èsta, a vore si a la pròxima es té en compte.

No obstant si es vol es pot fer encara perquè sería un apartadet a un costat mitjansant una separació física d'un troçet paralel a la vía dels cotxes i aun costat o al altre.

Ahí ho deixem ...