L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 4 de desembre del 2014

Avui dijous, a les 19 hores la presentació. Tavernes potencia el comerç local col·laborant en l'apps "La Valldigna".

La Regidoria de Foment Local col·labora en l'aplicació per a potenciar el comerç local i informar els veïns d'actes i activitats en la ciutat.

L'Ajuntament de Tavernes col·labora en l'Aplicació de la Valldigna a través de la Regidoria de Foment Local perquè, com ha assegurat el regidor Josep Llàcer, "considerem que és una gran ferramenta de promoció del comerç local i de proximitat, i un mitjà molt vàlid per a informar la població dels actes, activitats i notícies que passen en la nostra ciutat i en la Valldigna".

El dijous dia 4, a les 19h, es farà la presentació amb una xarrada en el saló de plens, on s'explicarà el funcionament de la plataforma i les seues possibilitats. Entre els assistents es sortejarà un val de 50€ per a gastar en qualsevol dels més de 60 comerços que apareixen en la guia comercial.

Josep Llàcer ha explicat que l'aplicació disposa d’una guia comercial amb negocis de totes les poblacions de la Valldigna, una secció on els comerços publiquen les seues ofertes, novetats i notícies i una agenda que recopila totes les activitats de la Valldigna.

També té una secció de notícies on es poden consultar tant les que publiquen els ajuntaments com les que apareixen en mitjans de comunicació, la secció de telèfons d'interés i la d’horaris de transport per a conéixer els horaris d'autobús i de tren.
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Amb Aceplat no es podría fer el mateix? Més de la meitat del poble passem a la platja 4 mesos, estaria bé tindre també alli avantatges.

L'aplicació de La Valldigna ha dit...

A L'aplicació de La Valldigna hi hà una bona representació de comerços de la platja, alguns d'ells membres d'Aceplat.

L'aplicació de La Valldigna no depén de ninguna associació ni organisme. És una plataforma independent i en la secció Guia Comercial hi hà comerços dels 4 pobles de La Valldigna, platja inclosa.