L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 10 de desembre del 2014

L’Ajuntament de Tavernes potencia la recollida selectiva de vidre en el cas urbà i la platja.



 
La regidoria de Contractació ha renovat l'adhesió al conveni marc de la Generalitat mitjançant el qual es regula la recolida selectiva de vidre a través d'una empresa especialitzada.

La regidora de Contractació, Llum Sansaloni, de Compromís, ha confirmat que l'Ajuntament ha renovat l'adhesió a aquest conveni, firmat genèricament entre la Generalitat i Ecovidrio, una empresa especialitzada del sector, que serà qui efectue la recollida selectiva de vidre en els municipis.

Llum Sansaloni ha indicat que "el conveni regula la participació de les entitats locals en el sistema de gestió dels envasos de vidre. L'ajuntament s'ha adherit a eixe conveni, que substitueix el firmat per l'Ajuntament en el 2009. L'empresa arreplegara els envasos i això no suposarà cap cost a l'Ajuntament, que tampoc rebrà quantitat alguna pel vidre reciclat".

L'empresa Ecovidrio efectuarà la recollida selectiva de residus d'envasos de vidre i també serà responsable del transport, manteniment, neteja i reposició dels contenidors tipus iglú que hi ha a la via pública de Tavernes. 
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

En quins contenidors? Perque no he vist mai un poble en menys contenidors. Fora el govern que fora.

Anònim ha dit...

A vte. encara que lil posaren enfront de sa casa no reciclaria, perque no sap lo que diu