L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 4 de desembre del 2014

L'ajuntament millorarà la senyalització dels camins tallats al costat del riu Vaca


L'Ajuntament de Tavernes reforçarà la senyalització dels camins tallats al costat del riu Vaca amb l'objectiu de millorar la seguretat dels usuaris i dels vehicles. L'Ajuntament va tallar els camins pel mal estat en que es troben a causa de la falta d'actuacions de la Confederació en el riu Vaca.

L’Alcalde de Tavernes, Jordi Joan, va informar a la Junta Local de Seguretat de totes aquestes circumstàncies i explicava que el tall de diversos camins rurals al costat del riu Vaca es devia al mal estat de la calçada i com a mesura de precaució i de seguretat per als usuaris. 

L'alcalde va informar de l'absència d’actuacions de la Confederació en el riu Vaca i va recordar que "la titularitat és municipal. Es va decretar la prohibició de la circulació rodada per l'evident perill. És un problema greu, que pot dur conseqüències als usuaris i que s'agreuja a l'estiu o en temporada de la taronja per ser vies d'accés a la platja i zona rural".
Els representants de la Subdelegació del Govern es van comprometre a transmetre al subdelegat la situació dels camins perquè gestione amb la Confederació del Xúquer una actuació en la zona. El capità de la Guàrdia Civil comunicarà al SEPRONA perquè informe de la viabilitat de trànsit de vehicles pels camins afectats.
-