L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 11 de desembre del 2014

L'ajuntament presenta el "Portal dels Proveïdors"

Una imatge de la presentació del Portal del Proveïdor

L’Ajuntament va presentar ahir el "Portal del Proveïdor" una ferramenta que permetrà als proveïdors una major agilitat en la tramitació i abonament de les factures. 

L'acte de presentació va tindré lloc en el saló de plenaris, presidit fins l'ahir regidor d'Hisenda, Víctor Borrás, i va comptar amb la presència de tot el grup municipal de Compromís, amb l'alcalde Jordi Joan al capdavant.

Tal com van explicar els tècnics municipals, el Portal del Proveïdor, és accessible a través de la web municipal i habilita els proveïdors o persones autoritzades a tramitar les factures, consultar l’estat de tramitació, i saber en tot moment en quin punt exactament es troben.

El Grup de Compromís va estar present
Projectat sobre una pantalla, els tècnics van anar explicant als assistents totes les característiques del nou servei, al qual es podrà accedir com a forma de seguretat a través del certificat digital, i una vegada dins de l'apartat corresponent es podrà modificar els registres personals, dades bancàries, consultar el model 190 (retencions del IRPF), el model 347 (operacions amb tercers per import superior a 3000 €), 

A partir del dia 15 de gener
els proveïdors estàn obligats a presentar les factures per via electrònica. L'Ajuntament confia a reduir el temps de tramitació de la factura, estalviar despeses de paper i de temps i sobre tot que el proveïdor en tinga acces les 24 hores del dia els 365 dies de l'any.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Açò si que ho puc entendre. Borràs presidint quan poc abans era cessat. Evidentment eixe xicot ha perdut els papers i la dignitat

Anònim ha dit...

I com es podía ú assabentar-se d'este acte ? Jo no l'he vist en cap lloc. O sols era per a convidats ? Els regidors del PP no sabíen tampoc rés del tema.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Dons nosaltres ens assabentarem per un comentari dit a l'eixida del plenari d'ahir. De pura casualitat. Sembla que alguns regidors - no ho podem assegurar- també es van assabentar en eixe moment.

No podem respondre la seua pregunta. Si de cas, vosté i el PP li l'hauran de fer al regidor convocant i que presidia la mesa.

Nosaltres, com que havíem publicat la prèvia de la noticia fa unes setmanes i considerem que es una cosa molt interessant per a tots els empresaris i comerços local i calia informar vam acudir.

Anònim ha dit...

Factura electrònica?
Quin percentatge de proveidors penseu que van a presentar-les d'eixa manera?
I les factures que es retrasen,precissament no ho són pel temps que passa mentres les imprimeixen i les porten a registre.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Per què no es molesteu en llegir bé les notícies?

Açò no es cosa ni de nosaltres, ni de cap partit ni de l'Ajuntament. I ho hem dit ben clar:

A partir del dia 15 de gener els proveïdors estàn obligats a presentar les factures per via electrònica.

És una obligació legal. Per tant, deixem-nos de buscar cinc peus al gat.

Anònim ha dit...

Ja sabem el que puga dir la llei.
El que preguntem és si esperen que algú puga complir-la fora de grans empreses que ja ho fan. Conteu botiguetes i autònoms que no es que no facen les factures a l'ordinador,es que encara en fan a mà.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Eixa pregunta l'hauràs de fer a qui corresponga.

Anònim ha dit...

Com quedem cotorra, ho sabíeu des de fa unes setmanes, o s'assabentàreu245 en ixir del plenari?
A veure si resulta q les mil cares les teniu vosaltres?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Mire li ho direm clarament: Vosté no ha comprés el que s'ha dit i en això no podem fer res.

Hem dit: Ens varem assabentar de casualitat per un comentari a l'eixida del plenari.

Després hem dit: Com que ja havíem publicat la prèvia de la noticia fa unes setmanes.

O siga: ja havíem publicat una noticia prèvia a la d'avui: la posada en marxa del portal

http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2014/11/lajuntament-posa-en-funcionament-el.html

per tant es normal fer un seguiment i més quan es "presentava en societat" i s'explicava el portal. La noticia previa nomes informava que s'havia posat en marxa.

Entesos? Doncs, ja sap, a millorar eixa comprensió lectora.