L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 14 de desembre del 2014

L'Associació d'Amics dels Cavalls de la Valldigna es presenta a la Casa de la Cultura




El passat divendres es va presentar en una de les aules de la Casa de la Cultura l'Associació d'Amics dels Cavalls, una entitat que segons s'indicava, vol fomentar i coordinar les activitats que fins ara es realitzaven en la Valldigna, així com impulsar mostres equines, exhibicions de doma, i tot allò que gira al voltant del món del cavall. 

L'associació esta presidida per, Mònica Palomares i és el viceprecident: Batiste Enguix. Com a secretaria actua Juan Carlos Clar i com a tresorer Enrique Gozález, essent els dos vocals Joan Miquel Gascón i Rosa Dura. 

Aquesta associació va organitzar fa poc una exhibició-concentració en la platja de Tavernes que va repetir al cap d'uns dies en la Zona de Marjaletes. 

Els desitgem bona sort i els millors èxits. 
-