L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 8 de desembre del 2014

L'atur baixa a Tavernes el mes de novembre



Tavernes baixa els aturats en 121 persones el mes de novembres. També la comarca de la Safor-Valldigna presenta una baixada en l'ocupació en el mes de novembre i que representa un 2% pel que fa a octubre. Actualment hi ha 18.154 persones desocupades, 362 menys que en el mes anterior. 

Per ordre de població, a Gandia hi ha 9.372 aturats, 31 menys que octubre, a Oliva hi ha 25 aturats menys pel que fa a octubre el que situa les xifres en 2.538 demandants de treball, mentre que en Tavernes 121 persones han trobat alguna ocupació al novembre, la qual cosa deixa en 1.688 el nombre de persones inscrites en l'INEM, amb la qual cosa les xifres de Tavernes ens situan pràcticamente en els mateixos nombres del 2011. 

Les xifres interanuals són positives: la Safor té 835 aturats menys que fa un any. I per poblacions de major habitants Gandia 238 menys; Oliva 166 desocupats menys i Tavernes 99 demandants d'ocupació menys que l'any passat.

Habitualment les dades de novembre respecte a l'atur són millors a causa que en aquest mes s'inicia amb força la campanya agrícola, que és el sector que en aquests moments està creant més llocs de treball.

La taula del Servef remarca l'evolució dels sectors. El de serveis registra el major nombre de demandants, amb més de 13.600 persones. Pel que fa a la construcció, 1.674 cerquen treball en la comarca; quasi 1.600 en el sector industrial i 700 en agricultura.
-