L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimarts, 2 de desembre del 2014

L'ESTAT DE LA QÜESTIÓ: Senyors del PP, Compromís ho ha fet!!!


La Comissió Mixta que seleccionarà els participants del Taller d'Ocupació no tindrà cap polític entre els seus membres. El regidor de Foment Local, Josep Llácer, va  informar que hi haurà el tècnic del SERVEF i tècnics municipals com el secretari general de l'Ajuntament, els cap dels departament de Recursos Humans i de Foment Local, l'arquitecte municipal, l'enginyer tècnic d'informàtica i una administrativa de recursos humans.

Una composició d'ampla representativitat i amb les persones garants de la legalitat a l'Ajuntament. El darrer Taller d'Ocupació de Tavernes va ser la passada legislatura, amb govern del PP, i només hi havia el tècnic del SERVEF i un tècnic de l'Agència d'Ocupació i Desenrotllament Local (AODL).

L'agent AODL no és funcionari sinó contractat i del seu sou se'n fa càrrec la meitat la Generalitat. I és el marit d'una de les regidores de la passada i actual legislatura del Grup Popular.

 I recordàvem la frase publicada amb una de les darrers notes de premsa del PP: "El Grup Popular demana al govern de Juan que se seguisquen criteris objectius per seleccionar al personal per este taller i adverteix que vetlarà perquè la selecció siga objectiva i sense atendre interessos partidistes". 

 ¿I demanen criteris objectius i sense interessos partidistes? No sabem si això passava abans. Una cosa és certa: aquest és el primer Taller d'Ocupació de la legislatura i amb responsabilitat de Compromís. Per tant.... senyors del PP, Compromís ho ha fet: criteris objectius que marcara una comissió sense cap partidisme. No hi ha cap polític.

 L'objectivitat demanada pel PP i una selecció neta dels aspirants està garantida amb els sis tècnics municipals i com a garant el secretari general de l'Ajuntament i el cap de departament de Recursos Humans. 

Una vegada més es demostra que tots no són iguals, ni actuen igual davant situacions semblants. I Compromís pot seguir fent gala d'una transparència com mai no s'havia conegut. 

4 comentaris:

Anònim ha dit...

S'haveu deixat de completar el titular.
Faltava afegir: I vosaltres, gent del PP, quan ho fareu?

Quedava més bonit i real: Gurtel, Noos, Barcenas, Fabra, Blasco, Camps...

Anònim ha dit...

Recursos humans, foment local son regidories del bloc,no??
Jajaja

Anònim ha dit...

O siga que tu dius que els tècnics, com Valentin Vercher, cap de recursos humans, la senyoreta Bono, germana d'un exregidor del PP, l'arquitecte Juan Tormo, o el mateix secretari general César Herrero i els altres dos tècnics, que no recorde el nom, estan venuts al Bloc i fan lo que diu el Bloc o Compromís, tant me fa.

Menuda burrera i ganes de deixar els funcionaris per terra que tenen alguns, que són incapaços de firmar lo que escriuen.

Menuda pajara mental portes peperet ( igual es psoeret, ves a saber) i que poc trellat que tens.

He dit els noms que recordava per que es van dir en el pleno i per tant son publics.

La Cotorra de la Vall ha dit...

No hi ha cap problema en repetir una informació o dades fetes publiques oficialment en el plenari.